ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

Το ''Hotel Eρμου'' ανοιξε τις πορτες του!

12 Δεκεμβριου 2015

Χθες το βράδυ λίγο μετά τις 22:00, άνοιξε τις πόρτες του το ''Hotel Eρμού''! O ιδιαίτερος και ζεστός χώρος δια χειρός Γιώργου Παντελούκα υποδέχτηκε όλον τον κόσμο που είχε αρχίσει να μαζεύεται ήδη από νωρίς έξω από το καινούριο στέκι στο Γκάζι!


 

Την βραδιά άνοιξε η ίδια η Άννα τραγουδώντας acapella ένα από τα πιο ερωτικά της κομμάτια, το ''Ερωτευμενάκι''!

 

Αμέσως ακολούθησε η ολοκαίνουρια ''Συνέντευξη'' που ενθουσίασε το κοινό που το άκουσε πρώτη φορά live! ''Χωρίς τα ψέματα'', ''Της ψυχής τα αντισώματα'', ''Καλύτερά Μόνη'' ερμηνευμένα με το αστείρευτο πάθος της Άννας αλλά και αγαπημένες επιτυχίες όπως ''Απόλυτο κενό'' και ''Πράγματα'' οδηγούν στο κλείσιμο του πρώτου μέρους της βραδιάς με το ''Για σένα'' και το κοινό να παραληρεί!



Η Άννα ξαναβγαίνει στην σκηνή και μας χαρίζει μια από τις καλύτερες ερμηνείες της του ''Παραλύω'' με την συνοδεία τρομπονιού! ''Άκόμα μία'', ''Ξανά μανά'', ''Άσε τους έρωτες'', ''Όλα τα λεφτά'' και πολλές ακόμα παλιές και νέες επιτυχίες με ιδιαίτερες ενορχηστρωμένες από την μπάντα των εξαιρετικών μουσικών και σολίστ που συνοδεύουν την Άννα στην σκηνή ξεσηκώνουν το κοινό που χειροκροτεί ενθουσιασμένο ασταμάτητα!

 

Όσο η Άννα ετοιμάζεται για το τρίτο μέρος, ο Νίκος Ραπτάκης και η Νατάσσα Μηνδρινού κρατάνε ζεστό το κοινό και κερδίζουν τις εντυπώσεις!


Ή Άννα ξαναβγαίνει στην σκηνή με το ατμοσφαιρικό ''Μακριά μου να φύγεις'' και αποθεώνεται! ''Πάρτε τα όλα'', ''ΡΕ!'', ''Μεθυσμένη μου καρδιά'', ''Απότομα'' και οι θεατές απογειώνονται! Λίγο πριν το τέλος μας κερνάει έναν ''Τριπλό καφέ'' με τον Νίκο Ραπτάκη και αποχωρεί για λίγο για να κάνει encore με  ''Δώδεκα'', ''Για σένα'' και να κλείσει με το υπέροχο ''Ερωτευμενάκι'' acapella!


 

Δείτε αποκλειστικά από το Fannatics κάποιες από τις καλύτερες στιγμές της βραδιάς!



 

Η Άννα Βίσση με ένα setlist αποτελούμενο από 56 επιτυχίες δικές της αλλά και άλλων καλλιτεχνών αλλά και μία εντυπωσιακή μπάντα μουσικών κερδίζει για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις με την νέα της πρόταση στην νυχτερινή Αθήνα!

 

Εσείς πήρατε κλειδάκι για το ''Hotel Ermou''?

 

Δείτε την προσφορά του Fannatics για το Hotel Ερμού εδώ!