ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

Χρονια μας πολλα Fannatics.gr!

01 Ιανουαριου 2018

"Πάνε μήνες, πάνε χρόνια που πονώ για μια αγάπη που μου τρώει το μυαλό", όπως έχει γράψει σε τραγούδι του ο Νίκος Καρβέλας, μόνο που εμείς δεν πονούμε, αλλά γιορτάζουμε!!! 

10 χρόνων γίνεται σήμερα το Fannatics.gr που μέσα σε όλο αυτόν τον καιρό έχει φιλοξενήσει πολλή Αγάπη για την εμπνεύστρια αυτής, την Άννα Βίσση. Αποτελώντας το fan club με τους περισσότερους θαυμαστές, Έλληνα καλλιτέχνη, προσπαθούμε να φαινόμαστε αντάξιοι της εμπιστοσύνης τους, να εξελισσόμαστε, να μεγαλώνουμε κι εμείς σαν ένα παιδί, που όλο μαθαίνει και τόσο αγνά αγαπά αυτό που κερδίζει τη συγκίνησή του.

Οι παλιότεροι θαυμαστές, ίσως να θυμούνται ακόμη πιο καθαρά το πόσο όμορφες και ισχυρές φιλίες γεννήθηκαν μέσα από το fan club, να αναπολούν τις διαδρομές και τα χιλιόμετρα σε πούλμαν για να παρευρεθούν σε κάθε συναυλία της Άννας, να νοσταλγούν τις συζητήσεις μετά από κάθε εμφάνιση και ξενύχτι.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους διαβάζετε αυτές τις γραμμές, που αποτελείτε το ζωντανό παλμό του Fannatics.gr, ευχαριστούμε όλους τους συνεργάτες της Άννας που κατά καιρούς μας έχουν βοηθήσει, όποτε χρειάστηκε και φυσικά περισσότερο από όλους ευχαριστούμε την ίδια την Άννα που αποτελεί την αιτία όλων αυτών

 

 

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ....ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ!!!