Αν και είναι λίγο δύσκολο
, θα ήθελα να ρωτήσω από τους διαχειριστές να αναβαθμίσουν λίγο το minisite του Αντίδοτου, γιατί δεν ισχύουν κάποια αρχεία...
ΜINISITE ΑΝΤΙΔΟΤΟΥ - ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ!
Scroll to the bottom of the page
GusLovesVissi wrote:Αν και είναι λίγο δύσκολο, θα ήθελα να ρωτήσω από τους διαχειριστές να αναβαθμίσουν λίγο το minisite του Αντίδοτου, γιατί δεν ισχύουν κάποια αρχεία...
Θα το κοιτάξω, thanks!
(Αίτημα προς sanctuary
) Γίνεται να βρούμε όσα βίντεο είχε το αφιέρωμα (από την απονομή, κ.τ.λ) και να τα βάλουμε στο Anna Videos;; Μερικά ήδη υπάρχουν αλλά λείπουν μερικά σπάνια... 
) Γίνεται να βρούμε όσα βίντεο είχε το αφιέρωμα (από την απονομή, κ.τ.λ) και να τα βάλουμε στο Anna Videos;; Μερικά ήδη υπάρχουν αλλά λείπουν μερικά σπάνια... Έχω διορθώσει τα broken links στα downloads, εκτός από τα remixes που ήταν ανεβασμένα σε rapidshare, τα οποία δε νομίζω να έχω μαζί μου αυτή τη στιγμή! Με την πρώτη ευκαιρία θα τα κοιτάξω και αυτά!
pannayiotis wrote:Έχω διορθώσει τα broken links στα downloads, εκτός από τα remixes που ήταν ανεβασμένα σε rapidshare, τα οποία δε νομίζω να έχω μαζί μου αυτή τη στιγμή! Με την πρώτη ευκαιρία θα τα κοιτάξω και αυτά!