fannatics.gr - Anna Vissi Official Fan Club

Anna Vissi Official Fan Club

Στο περιεχόμενο

Αλλαγή γραμματοσειράς

Latest Buzz

http://www.fannatics.gr/news.php?id=851
-- ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ TEASER ΤΗΣ ΝΕΑΣ VERSION ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΚΕΝΟΥ!!!

Posted on: 11/04/2014 20:17
+2

Όταν δεν είχες τι να κάνεις με θυμόσουνα κι ερχόσουν πλάι μου τις νύχτες και κοιμόσουνα τώρα που βρήκες να΄ναι η πόρτα μου κλειστή τώρα σε νοιάζει τώρα με ρωτάς γιατί Μ΄ αγαπούσες κάπου κάπου σ΄αγαπούσα μια ζωή και τα βράδια του Σαββάτου μ΄ άλλην ήσουνα μαζί όταν δεν είχες τι να κάνεις με θυμόσουνα κι ερχόσουν πλάι μου τις νύχτες και κοιμόσουνα Όταν δεν είχες τι να κάνεις με θυμόσουνα και πως με είχες στο τσεπάκι σου καυχιόσουνα στην κλειδαριά μου που δε μπαίνει το κλειδί τώρα σε νοιάζει τώρα με ρωτάς γιατί Μ΄ αγαπούσες κάπου κάπου σ΄ αγαπούσα μια ζωή και τα βράδια του Σαββάτου μ΄ άλλην ήσουνα μαζί όταν δεν είχες τι να κάνεις με θυμόσουνα κι ερχόσουν πλάι μου τις νύχτες και κοιμόσουνα

Posted on: 11/04/2014 17:31
+1

Αυτός που περιμένω δεν θα 'ρθει από τα αστέρια θα 'ναι τα δυο του χέρια γεμάτα χώματα Αυτός που περιμένω δεν θα 'ναι ο ιππότης θα 'ναι απλός στρατιώτης στα χαρακώματα Αυτός που περιμένω αυτός που περιμένω αυτός που περιμένω αυτός αυτός Αυτός που περιμένω αυτός που περιμένω αυτός που περιμένω αυτός αυτός Αυτός που περιμένω δεν παριστάνει κάτι είναι ένα ανθρωπάκι όπως είμαστε όλοι μας Αυτός που περιμένω δεν είναι ένα αστέρι κανένας δεν τον ξέρει μέσα στην πόλη μας Αυτός που περιμένω αυτός που περιμένω αυτός που περιμένω αυτός αυτός Αυτός που περιμένω αυτός που περιμένω αυτός που περιμένω αυτός αυτός Αυτός που περιμένω δεν έχει εφτά παλάτια μα από τα δυο του μάτια κυλάει το δάκρυ μου Αυτός που περιμένω δεν γράφει ιστορία δουλεύει μες στα κρύα για την αγάπη μου Αυτός που περιμένω αυτός που περιμένω αυτός που περιμένω δεν θα 'ρθει από τα αστέρια αυτός αυτός Αυτός που περιμένω αυτός που περιμένω αυτός που περιμένω δεν έχει εφτά παλάτια αυτός αυτός.

Posted on: 11/03/2014 18:26
+2

Κύριε Νόμπελ, κύριε Νόμπελ... Ήταν κάποτε ένας άνθρωπος σπουδαίος, κέρδισε, αγάπη μου, τιμές και πλούτη, ανακάλυψε το κίτρινο μπαρούτι: ο κύριος Νόμπελ. Γέρος και τρανός εκεί στη Σουηδία, ένιωσε για όλα τύψεις κι αηδία, τα πλούτη του έδωσε και γίνανε βραβεία: ο κύριος Νόμπελ. Κύριε Νόμπελ, λυπάμαι, λυπάμαι, κάθε χρόνο θυμάμαι, θυμάμαι. Κάθε χρόνο μες στ' άσπρα η Στοκχόλμη απ' τον κόσμο ζητάει συγγνώμη για τον κύριο Νόμπελ. Κύριε Νόμπελ, λυπάμαι, λυπάμαι, κάθε χρόνο θυμάμαι, θυμάμαι. Κύριε Νόμπελ, μες στ' άσπρα η Στοκχόλμη κάθε χρόνο συγγνώμη απ' τον κόσμο ζητά. Ήταν κάποτε ένας άνθρωπος σπουδαίος. Τώρα αν πας, αγάπη μου, στη Σουηδία, είν' έν' άγαλμα που κλαίει σε μια πλατεία: ο κύριος Νόμπελ. Κύριε Νόμπελ, λυπάμαι, λυπάμαι, κάθε χρόνο θυμάμαι, θυμάμαι. Κάθε χρόνο μες στ' άσπρα η Στοκχόλμη απ' τον κόσμο ζητάει συγγνώμη για τον κύριο Νόμπελ. Κύριε Νόμπελ, λυπάμαι, λυπάμαι, κάθε χρόνο θυμάμαι, θυμάμαι. Κύριε Νόμπελ, μες στ' άσπρα η Στοκχόλμη κάθε χρόνο συγγνώμη απ' τον κόσμο ζητά.

Posted on: 11/03/2014 16:56
+1

-- ALBUM:ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ ΜΙΑΝ ΑΡΧΗ '1978 μουσικη/γιαννης σπανος στιχοι/μανος ελευθεριου

Posted on: 11/03/2014 7:04
+2

Ποια τύχη μ' έφερε απόψε εδώ μπροστά σας Να τραγουδήσω έναν αβάσταχτο καημό Μ' ένα τραγούδι που μιλά στην ανθρωπιά σας Για μιαν ελπίδα που δεν έχει τελειωμό Παίρνω κουράγιο απ' την ανάλαφρη μάτια σας Που 'ναι οι έγνοιες μακρινές το βράδυ αυτό Μια χούφτα νότες κλέβω πάνω απ' τη χαρά σας Και μέσα απ' τη ψυχή μου τραγουδώ Πότε θ' ανοίξουμε μια πόρτα στην καρδιά μας Να νοιώσουμε όλα τα δικά δικά μας Ας κάνουμε απόψε μιαν αρχή Ποιος ξέρει αύριο η μέρα τι θα φέρει Κι αν η καρδιά να συγχωράει δεν ξέρει Κι αν θα γενούν πατρίδα μας όλης της γης τα μέρη Ας κάνουμε απόψε μιαν αρχή Κι αν είναι δύσκολος καιρός για ν΄ αγαπάμε Κι ειν' η καρδιά μας ματωμένη απ' τον καημό Πάρτε κουράγιο απ' την αλήθεια που ξεχνάμε Και κάντε την χαρούμενο σκοπό Πότε θ' ανοίξουμε μια πόρτα στην καρδιά μας Να νοιώσουμε όλα τα δικά δικά μας Ας κάνουμε απόψε μιαν αρχή Ποιος ξέρει αύριο η μέρα τι θα φέρει Κι αν η καρδιά να συγχωράει δεν ξέρει Κι αν θα γενούν πατρίδα μας όλης της γης τα μέρη

Posted on: 11/03/2014 6:12
+2

Δώσε μου πράσινο απ' τα μάτια σου και χρυσαφί απ' τα μαλλιά σου κι έλα πριν φέξει ο ουρανός. Έλα να βάψουμε το δρόμο έλα να βάψουμε τον κόσμο για να ξυπνήσει γαλανός. Μπα σε καλό σου, τι κάνεις; Στάσου! Μη βάζεις μαύρο απ' την καρδιά σου, μη βάζεις μαύρο απ' την καρδιά σου. Μπα σε καλό σου, μην κλαις, να ζήσεις και ξεθωριάσει και μου το σβήσεις. Δώσε μου κόκκινο απ' τα χείλια σου και θαλασσί απ' τ' όνειρό σου, έλα κρυφά στα σκοτεινά. Έλα να βάψουμε τα τρένα τα σπίτια τα ορφανεμένα και τα λιμάνια γαλανά.

Posted on: 11/02/2014 20:53
+1

-- ALBUM:ΖΗΤΗΜΑ ΧΡΟΝΟΥ '1975 μουσικη/ανδρεας χατζηαποστολου στιχοι/πυθαγορας

Posted on: 11/02/2014 20:24
+1

http://favimages.net/wp-content/uploads/2013/07/anna-vissi-celebrity-singer-lady-pretty.jpg
-- Απλά θεά...!!!!!

Posted on: 11/01/2014 20:36
+1

http://4.bp.blogspot.com/-3vUb8BC56PU/TWfba6VfwzI/AAAAAAAAIFM/Mf5tDOW9E6g/s1600/mf3.jpg
-- Βλέμμα που σκοτώνει....!!!

Posted on: 11/01/2014 20:33
+2

Up Συνδεση   Εγγραφη Up

Fatal error: Call to a member function sql_query() on a non-object in /var/www/vhosts/fannatics.gr/fannatics.gr/v3/includes/footer.php on line 3