ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

Signature

Μετάβαση στο τέλος της σελίδας
Απαπραδεκτο οι admins μου βγαλανε την ικανοτητα να εχω signature στο Forum επιδη εβαλα το σημα ενος κομματος... τελιως αντιδημοκρατικο και δν μπορω να καταλαβω τι πρεσβευει αυτη η νοοτροπια...Τελος παντων δεν θα πω τα γνωστα ...οπως π.χ η υπογραφη του λεφτερη εχει την Αννα-Τσε..τι να πω..η πολιτικη οπως και η μουσικη ειναι κομματια του εαυτου μας και μονο σε αυτο το forum εχω δει τετοιο ταμπου σ αυτο το θεμα τελιως ρατσιστικο... Αυτο π θελω να πω ειναι να μου ξαναβαλετε την ικανοτητα να εχω υπογραφη αλλιως διαγραφτε με απ μελος..(κι αυτο δεν ειναι απηλη και ψευτομαγκια απλα δεν θελω να μαι σε ενα μερος οπου στερουμε δικαιοματων σε σχεση με αλλα μελη)
συγκρινουμε την αννα-τσε με το σημα οποιουδηποτε κομματος? αστειο νομιζω... η υπογραφη σβηστηκε για καποιον λογο τον οποιον μπορεις να βρεις ευκολα στους κανονισμους με τους οποιους συμφωνεις οταν κανεις λογαριασμο στο forum. ποιος ο λογος να μπλεξουμε την αννα, τα μελη και το fan club με την πολιτικη και τα κομματα και τις εκλογες?
vissiboy4ever έγραψε:συγκρινουμε την αννα-τσε με το σημα οποιουδηποτε κομματος? αστειο νομιζω... η υπογραφη σβηστηκε για καποιον λογο τον οποιον μπορεις να βρεις ευκολα στους κανονισμους με τους οποιους συμφωνεις οταν κανεις λογαριασμο στο forum. ποιος ο λογος να μπλεξουμε την αννα, τα μελη και το fan club με την πολιτικη και τα κομματα και τις εκλογες?

Αν μπω σε ενα φορουμ πολιτικου περιεχομενου και βαλω την Αννα θα μου πουν να την βγαλω ? :lol: :lol: :lol: Τελος παντων μεχρι αυριο θα εχω διαγραφει οποτε ας μην πουμε καλυτερα τιποτα αλλο....
Yannis92 έγραψε:
vissiboy4ever έγραψε:συγκρινουμε την αννα-τσε με το σημα οποιουδηποτε κομματος? αστειο νομιζω... η υπογραφη σβηστηκε για καποιον λογο τον οποιον μπορεις να βρεις ευκολα στους κανονισμους με τους οποιους συμφωνεις οταν κανεις λογαριασμο στο forum. ποιος ο λογος να μπλεξουμε την αννα, τα μελη και το fan club με την πολιτικη και τα κομματα και τις εκλογες?

Αν μπω σε ενα φορουμ πολιτικου περιεχομενου και βαλω την Αννα θα μου πουν να την βγαλω ? :lol: :lol: :lol: Τελος παντων μεχρι αυριο θα εχω διαγραφει οποτε ας μην πουμε καλυτερα τιποτα αλλο....

δεν ξερω τι θα γινει σε ενα αλλο φορουμ, ξερω οτι τωρα ειμαστε στο fannatics.gr οπου υπαρχουν καποιοι κανονισμοι με τους οποιους συμφωνησες αυτοματα οταν εγινες μελος. τελος. :wink:
vissiboy4ever έγραψε:
Yannis92 έγραψε:

δεν ξερω τι θα γινει σε ενα αλλο φορουμ, ξερω οτι τωρα ειμαστε στο fannatics.gr οπου υπαρχουν καποιοι κανονισμοι με τους οποιους συμφωνησες αυτοματα οταν εγινες μελος. τελος. :wink:

Βρε συ μην αγχωνεσαι...σε λιγο δεν θα μαι πλεων fannatic... μην λες πραγματα που εχουν χιλιοειπωθει εδω μεσα...
lupamai alla 8a sumfonhso k go an uparxei h anna se shamia tse giati na mhn mporei kai to meleos gia to opoio ginetai h suzhthsh na balei mia shmai politikou periexomenou kai an h apanthsh einai des tous kanonismous lupamai alla gia mena o tse pali emmesa presbeuei politiko komma opotan kai ekei 8a eprepe na upar3ei h sxetikh parathrhsh h diagrafh ths signature

KAI NA SHMEIOSO OTI DEN EIODA OUTE THN ANNA SE SHMAIA TSE ALLA OUTE KAI THN SHMAIA POLITIKOU PERIEXOMENOU TOU SUGKEKRIMENOU MELOUS APANTAO APO TA GRAFOMENA PERNONTAS TA OS DEDOMENA
ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ:

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΖΕΙΣ ΣΗΜΑΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣ. ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΙΡΟ. ΣΟΥ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ (ΕΧΕΙ ΧΙΛΟΕΙΠΩΘΕΙ ΑΥΤΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ) ΚΑΙ ΣΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΕΙΣ ΕΣΥ, ΑΝ ΟΧΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ.

ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΚΑΝ, ΟΠΟΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΑΠΛΩΣ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΤΑ.

ΤΩΡΑ, ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΤΑ, ΞΑΝΑΒΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.

Ε, ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ. ΕΦΟΣΟΝ ΔΕ ΣΥΝΕΝΝΟΟΥΜΑΣΤΕ, ΣΟΥ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΜΕ.-

*ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ, ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΕΦΟΣΟΝ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ (ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ, ΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ) ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΒΙΣΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ, ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.

**ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΣΤΕΙΑ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΑΠΗΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ (ΑΤΥΠΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ), ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΟΤΙ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ Η ΚΑΝΟΥΝ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ, ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΣΚΟΠΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΟ ΟΣΟ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΒΗΜΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΒΙΣΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ. ΕΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΙΖΕΙ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΕΣΒΗΝΑΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΠΟΤΕ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΝ ΔΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ...

***ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΛΕΩ "ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ", ΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΤΗΡΗΣΩ. LOCK.

****ΓΙΑΝΝΗ, ΕΦΟΣΟΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΟΥ, ΠΕΣ ΣΤΗ ΧΑΡΟΥΛΑ (vissoplikti) ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ.
Ξαναανοιγω αυτο το τοπικ μεχρι επιτελους να με διαγραψετε απο χτες το ζητησα... αλλα αυτο που ο καθε admin λεει ενα κατεβατο και μετα κλειδωνει το τοπικ ειναι δικαιο? Εγω μιλησα με μια admin και τωρα απεθευθυνομαι σε ολους τους admins να με διαγραψετε το συντομοτερο δυνατο...και η βλακειες σου Bleg οτι ειμαι εδω σε αυτο το forum πιο πολυ για τον καρατζαφερη και λιγοτερο για την Αννα αλλου... δεν μασαει κανες...τα μελη με ξερουν και ξερουν γιατι ειμαι εδω...π.χ τη βοηθεια που δινω στα διαφορα polls...Και γενικοτερα την φανατιλα μου για την Αννα....κ.λ.π. αντε διαγραφτε με να τελειωνουμε.....
Yannis92 έγραψε:Ξαναανοιγω αυτο το τοπικ μεχρι επιτελους να με διαγραψετε απο χτες το ζητησα... αλλα αυτο που ο καθε admin λεει ενα κατεβατο και μετα κλειδωνει το τοπικ ειναι δικαιο? Εγω μιλησα με μια admin και τωρα απεθευθυνομαι σε ολους τους admins να με διαγραψετε το συντομοτερο δυνατο...και η βλακειες σου Bleg οτι ειμαι εδω σε αυτο το forum πιο πολυ για τον καρατζαφερη και λιγοτερο για την Αννα αλλου... δεν μασαει κανες...τα μελη με ξερουν και ξερουν γιατι ειμαι εδω...π.χ τη βοηθεια που δινω στα διαφορα polls...Και γενικοτερα την φανατιλα μου για την Αννα....κ.λ.π. αντε διαγραφτε με να τελειωνουμε.....

καλε μου Γιαννη μην περνεις γρηγορες αποφασεις για μια υπογραφη που δεν επιτρεπετε,αν θελεις να υποστηριζεις το κομμα σου καντο αλλα οχι με την Αννα,δεν εισαι ο μονος που του εχει γινει μια τετια παρατηρηση καλο μου,πολλες φορες μου εχει απαγορευτει και εμενα ειτε η υπογραφες που εβαζα ειτε τα αβαταρ(περνω τον εαυτο μου ως παραδειγμα για να σου δωσω να καταλαβεις)τι επρεπε να κανω δλδ να αρχιζω να λεω διαγραψτε με? :? μεγαλη μαμακια,αλλωστε δεν νομιζω οτι πρεπει να σ επειραζει αυτο απο τη στιγμη που εχουμε και μεγαλη ελευθερια εδω μεσα σε πολλα θεματα οποτε δεν ειναι λογος αυτος,εχουμε τσακωθει πολλες φορες για αυτο το θεμα ακομα κι εγω σε σζητησεις και οτι γινεται για καλο γινεται :wink:

και για την υπογραφη με το τσε(του λεφ_ντε να υποθεσω)να πω την αληθεια οτι δεν ηξερα καν τι συμβολιζει και αν συμβολιζει,και τωρα το μαθαινω κιολας,ενα κοκκινο αστερι ειναι με το προσωπο της Αννας ε και?βαλε και εσυ στο σημα του καρατζαρεφη το προσωπο της Αννας και αστο στο χρωμα που ειναι :lol:

δεν μπορω εγω π.χ να γραφτω στη ΝΑΣΑ και για αβαταρ να βαλω φωτο με τα πυρηνικα της ρωσσιας :lol:

ρηλαξ λιγο και κατσε εδω για αυτο που εισαι εδω δλδ για την ΑΠΟΛΥΤΗ! :wink:
Κλειδωμενο topic