ὅταν κάποιος σέ κάτι πού ἔχω γράψει μοῦ ἀπαντᾷ καί ἐγώ τοῦ ξαναπαντῶ καί ἔπειτα μοῦ ξαναπαντᾷ καί πάει λέγοντας, τότε δημιουργοῦνται κατεβατά ὁλόκληρα... βλέπουμε ὁ καθένας τό κείμενό του δέκα φορές ἄς ποῦμε γραμμένο ... θά μποροῦσε ἄς ποῦμε νά παρουσιάζεται ἄς ποῦμε τό κείμενό μου μία φορά καί ἀπό κάτω οἱ ἀπαντήσεις... τελοσπάντων, νά εἶναι λίγο πιό συγκεντρωμένα τά πράγματα... μέ πιάνετε ἤ νά τά ἐξηγήσω καλύτερα;;;
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ...
ὅταν κάποιος σέ κάτι πού ἔχω γράψει μοῦ ἀπαντᾷ καί ἐγώ τοῦ ξαναπαντῶ καί ἔπειτα μοῦ ξαναπαντᾷ καί πάει λέγοντας, τότε δημιουργοῦνται κατεβατά ὁλόκληρα... βλέπουμε ὁ καθένας τό κείμενό του δέκα φορές ἄς ποῦμε γραμμένο ... θά μποροῦσε ἄς ποῦμε νά παρουσιάζεται ἄς ποῦμε τό κείμενό μου μία φορά καί ἀπό κάτω οἱ ἀπαντήσεις... τελοσπάντων, νά εἶναι λίγο πιό συγκεντρωμένα τά πράγματα... μέ πιάνετε ἤ νά τά ἐξηγήσω καλύτερα;;;
VISSIFREAK έγραψε:ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ QUOTES ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ POST ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΝΥΜΑ 35432 ΦΟΡΕΣ...
δηλαδή πῶς νά τά διαγράφω;;; σέ ποιάν φάση;;; δέν καταλαβαίνω..
πάντως εὐχαριστῶ πού ἔσπευσες νά μοῦ ἀπαντήσεις
Annargyros έγραψε:
δηλαδή πῶς νά τά διαγράφω;;; σέ ποιάν φάση;;; δέν καταλαβαίνω..
πάντως εὐχαριστῶ πού ἔσπευσες νά μοῦ ἀπαντήσεις
ΟΠΩΣ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ REPLY ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ, ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΤΩΡΑ, ΔΙΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑ. ΕΦΥΓΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ QUOTE. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΕΞΗΓΩ ΣΩΣΤΑ
μμμ θά τό προσπαθήσω
- Κώδικας: Επιλογή όλων
[quote="Annargyros"]twra????????[/quote]
ἄρα ἐγώ θά πρέπει νά σβήνω τό δικό σου φερ' εἰπεῖν quote???
[quote=""] [/quote]
Κάποια παραδείγματα:
[quote="Annargyros"]ἄρα ἐγώ θά πρέπει νά σβήνω τό δικό σου φερ' εἰπεῖν quote???[/quote]
=
Annargyros έγραψε:ἄρα ἐγώ θά πρέπει νά σβήνω τό δικό σου φερ' εἰπεῖν quote???
[quote="Annargyros"]πρέπει νά σβήνω τό δικό σου quote???[/quote]
=
Annargyros έγραψε:πρέπει νά σβήνω τό δικό σου quote???
[quote="Annargyros"][quote="kladirodias"]Το quote έχει τη μορφή στο πλαίσιο που ακολουθεί[quote]
ἄρα ἐγώ θά πρέπει νά σβήνω τό δικό σου φερ' εἰπεῖν quote???[/quote]
=
Annargyros έγραψε:kladirodias έγραψε:Το quote έχει τη μορφή στο πλαίσιο που ακολουθεί
ἄρα ἐγώ θά πρέπει νά σβήνω τό δικό σου φερ' εἰπεῖν quote???
Διάβασε και εδώ: faq.php?mode=bbcode#f2r0