ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

Aπορια - 'Ελεγχος υπαρξης πολλαπλων χρηστων - ΙΡS

Μετάβαση στο τέλος της σελίδας
Για να μην ανοίγω νέο topic το γράφω εδώ:

Αν μπορεί και το θέλει, θα ήθελα κάποιος Administrator να μου απαντήσει αν γίνεται ποτέ έλεγχος ύπαρξης τυχόν πολλαπλών λογαριασμών χρηστών που μπαίνουν στο forum από την ίδια IP, σε συγκεκριμένο κάθε φορά χρονικό διάστημα εφόσον η πλειονότητα είναι dynamic-IPs. Ο λόγος που κάνω αυτή την ερώτηση είναι γιατί έχω την, ίσως και λανθασμένη, εντύπωση πως μία σάρωση των IPs των τελευταίων 3-4 ημερών μπορεί να δώσει απροσδόκητα αποτελέσματα.

Ευχαριστώ!
Καλησπέρα,

επειδή δεν είμαι κατα πολύ σίγουρη αν έχω καταλάβει καλά την ερώτηση σου, θα ήθελες να επαναδιατυπώσεις για να σου απαντήσω?

Ευχαριστώ :)
Στην ουσία ρωτάω αν υπάρχουν χρήστες που έχουν 2, 3 ή και περισσότερους λογαριασμούς στο forum και αν γίνεται έλεγχος για τέτοιες περιπτώσεις. :)
kladirodias έγραψε:Στην ουσία ρωτάω αν υπάρχουν χρήστες που έχουν 2, 3 ή και περισσότερους λογαριασμούς στο forum και αν γίνεται έλεγχος για τέτοιες περιπτώσεις. :)

Βεβαίως και γίνεται έλεγχος για τον αν χρήστες έχουν 2-3 λογαριασμούς, όπως επίσης ελέγχεται και για το αν ταυτίζονται ips διαφορετικών μελών. :wink:
Ευχαριστώ! :)