ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

30 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑΙ!!

Μετάβαση στο τέλος της σελίδας
Γειά σας Φ-αννα-τάκια! Φέτος συμπληρώνονται 30 χρόνια από την ηχογράφηση και κυκλοφορία του LP Ναι!! ίσως το καλύτερο album της Άννας μέχρι σήμερα (κατ'εμένα τουλάχιστον). Τι θα λέγατε γιά ένα αφιέρωμα στο album, στα τραγούδια Όσο έχω φωνή, Μεθυσμένη πολιτεία κλπ? Περιμένω προτάσεις.. Το αφιέρωμα 25 χρόνια 12 μου άρεσε, και νομίζω ότι θα άξιζε τον κόπο και με το παραπάνω να γίνει ένα αφιέρωμα και στο ΝΑΙ!!
Άλλωστε είναι ένας δίσκος γεμάτος επιτυχίες και αναμνήσεις!! Πείτε το ΝΑΙ!! λοιπόν και παρακαλώ και τους admins του Fannatics αν μπορούν να εξασφαλίσουν συνεντεύξεις και άλλο υλικό. Φυσικά θα ψάξω και εγώ να βρω ότι μπορώ, από άρθρα, video, κλπ. Περιμένω τα μηνύματά και τις προτάσεις σας.

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ. ΑΠ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΛΜΠΟΥΜΣ.

30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΟΣΟ ΕΧΩ ΦΩΝΗ Ε?

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!! :kardia: :kardia: :kardia:
Γεια!
σ' ευχαριστούμε για την ιδέα! Έχει ήδη ανακοινωθεί εδώ και καιρό όμως πως το επόμενο αφιέρωμα του Fannatics θα είναι στο album Κραυγή!

από τη διαχείριση
pannayiotis έγραψε:Γεια!
σ' ευχαριστούμε για την ιδέα! Έχει ήδη ανακοινωθεί εδώ και καιρό όμως πως το επόμενο αφιέρωμα του Fannatics θα είναι στο album Κραυγή!

από τη διαχείριση

Καλή και η "Κραυγή". Αλλά σαν το Ναι!! τίποτα.. Και φέτος θα του άξιζε μιάς και συμπληρώνονται 30 χρόνια από την κυκλοφορία του.
ego stin kosmara mou os sinithos, exo mia aporia asxeti. giati o diskos legetai NAI? :?
rgosgio έγραψε:ego stin kosmara mou os sinithos, exo mia aporia asxeti. giati o diskos legetai NAI? :?

Den xerw giati legetai NAI. Pantws einai o enas apo tous treis proswpikous diskous tis Annas pou o titlos tou den apotelei tragoudi tou diskou. Oi alloi 2 einai : Anna Vissi kai W! Cypros.
και τις αφισες στον τοιχο απο τοτε που ηρθα φοιτητης!!!

ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΝΝΑ!!!!
:inlove:
kata kapoio tropo oute to klima tropiko apotelei..

vissipanta έγραψε:
rgosgio έγραψε:ego stin kosmara mou os sinithos, exo mia aporia asxeti. giati o diskos legetai NAI? :?

Den xerw giati legetai NAI. Pantws einai o enas apo tous treis proswpikous diskous tis Annas pou o titlos tou den apotelei tragoudi tou diskou. Oi alloi 2 einai : Anna Vissi kai W! Cypros.