OXI STIS APOKLEISTIKOTITES
vissipanta έγραψε:Παιδιά νομίζω ότι έχει παραγίνει αυτό με τις αποκλειστικότητες. Πχ στον τομέα fANNAtics Gallery βλέπω πως κάποια μέλη όταν βάζουν φωτογραφίες προσθέτουν είτε το logo του fannatics είτε το σύνδεσμο του fannatics. Το θεωρώ απαράδεκτο κυρίως για τα περιοδικά, διότι δεν αποτελούν αποκλειστικότητες, όλα έχουν κυκλοφορήσει επίσημα κι επειδή χαλάνε χωρίς λόγο τις εικόνες. Μάλιστα τα περισσότερα είναι των τελευταίων 10 χρόνων. Ας επιληφθεί κάποιος του θέματος.
ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΚΡΙΒΩΣ...ΤΟ LOGO Η Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΟΥ FANNATICS ΣΕ ΠΑΛΙΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΕΠΑΝΩ....ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ (ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟ ΑDMINISTRATOR ΕΧΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙ).
1) ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΕΥΡΕΤΑ Η ΣΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ.
2) ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ" ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ Η ΟΧΙ. ΑΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΟΥΤΕ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΟΥΤΕ ΟΙ ΦΩΤΟ, ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ, ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. (ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥΣ)
3) ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΑ YOUTUBE KAI FACEBOOK ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟ SITE ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΘΗΚΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ....ΕΙΤΕ LIVE ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ. ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ SITE. KAI ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΛΝΩ PM'S ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΚΑΤΙ "ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟ SITE ΑΠΟ ΚΑΤΩ.
ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ, ΕΙΤΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΟ SITE ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ Η ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ. ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΑΚΟΥΣΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΤΛ. ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΥΝΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ Δ Ε Ν ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ!
Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΟΥ SITE.
ME ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (Multimedia Administrator).
sanctuary23 έγραψε:vissipanta έγραψε:Παιδιά νομίζω ότι έχει παραγίνει αυτό με τις αποκλειστικότητες. Πχ στον τομέα fANNAtics Gallery βλέπω πως κάποια μέλη όταν βάζουν φωτογραφίες προσθέτουν είτε το logo του fannatics είτε το σύνδεσμο του fannatics. Το θεωρώ απαράδεκτο κυρίως για τα περιοδικά, διότι δεν αποτελούν αποκλειστικότητες, όλα έχουν κυκλοφορήσει επίσημα κι επειδή χαλάνε χωρίς λόγο τις εικόνες. Μάλιστα τα περισσότερα είναι των τελευταίων 10 χρόνων. Ας επιληφθεί κάποιος του θέματος.
ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΚΡΙΒΩΣ...ΤΟ LOGO Η Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΟΥ FANNATICS ΣΕ ΠΑΛΙΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΕΠΑΝΩ....ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ (ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟ ΑDMINISTRATOR ΕΧΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙ).
1) ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΕΥΡΕΤΑ Η ΣΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ.
2) ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ" ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ Η ΟΧΙ. ΑΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΟΥΤΕ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΟΥΤΕ ΟΙ ΦΩΤΟ, ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ, ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. (ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥΣ)
3) ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΑ YOUTUBE KAI FACEBOOK ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟ SITE ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΘΗΚΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ....ΕΙΤΕ LIVE ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ. ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ SITE. KAI ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΛΝΩ PM'S ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΚΑΤΙ "ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟ SITE ΑΠΟ ΚΑΤΩ.
ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ, ΕΙΤΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΟ SITE ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ Η ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ. ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΑΚΟΥΣΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΤΛ. ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΥΝΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ Δ Ε Ν ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ!
Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΟΥ SITE.
ME ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (Multimedia Administrator).
Έχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα. Άλλο βίντεο και άλλο περιοδικά. Αλλά ακόμα και για τα βίντεο. Αν κάποιος το ανεβάσει ο μόνος που πρέπει να αναφερθεί είναι το κανάλι που προβλήθηκε το συγκεκριμένο βίντεο και κανείς άλλος, διότι όλοι από αυτό το κανάλι το γράψανε και το παρουσιάζουν μετά ως αποκλειστικότητα. Logo θα έπρεπε να μπαίνει σε βίντεο που δεν έχουν προβληθεί ποτέ, όπως πχ αυτά που έχουν τραβήξει με δική τους κάμερα αρκετά παιδιά στους διάφορους χώρους που έχει τραγουδήσει η Άννα. Το ίδιο ισχύει και για τα περιοδικά. Πρώτον, που ξέρεις ότι αυτός που ανέβασε τη φωτογραφία την έχει πάρει από το συγκεκριμένο site. Επίσης, στο ίδιο το site πάρα πολλές φωτογραφίες έχουν παρθεί από άλλα sites τα οποία δεν αναφέρονται. Δεύτερον, για ποιο λόγο να αναφέρεται το site. Προφανώς για διαφήμιση. Ο μόνος λόγος που μπορώ να καταλάβω. Το fannatics υποτίθεται πως είναι ένας χώρος ανθρώπων που έχουν κάτι κοινό. Την αγάπη τους για την Άννα. Τουλάχιστον αυτοί οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να μοιράζονται ό,τι αφορά την Άννα χωρίς λογότυπα και λοιπές "σφραγίδες αποκλειστικότητας". Φυσικά, για προσωπικά βίντεο, ανέκδοτες φωτογραφίες ή τραγούδια συμφωνώ ότι αυτός που τα μοιράζεται μπορεί να βάλει ό,τι λογότυπο ασφαλείας θέλει. Και αλήθεια με ποιο κριτήριο διαχώριζετε τι είναι σπάνιο και τι όχι. Η παλαιότητα; Είναι κάτι εντελώς υποκειμενικό, διότι αν ρωτήσετε συλλέκτες θα καταλάβετε ότι τα κριτήρια με τα οποία επιλέξατε σε κάποια βίντεο ή περιοδικά να βάλετε λογότυπο απέχουν παρασάγγας από την πραγματικότητα. Το ότι εσείς δεν έχετε κάποιο βίντεο ή περιοδικό δεν το καθιστά αυτομάτως σπάνιο. Πιστεύω ότι κάτι είτε το μοιράζεσαι με τους άλλους είτε όχι. Δεν περιμένεις ανταπόδωση ή διαφήμιση. Και μόνο τα ευχαριστώ και τα μηνύματα που έχεις λάβει αρκούν. Και είνα κρίμα διότι εσύ Κωνσταντίνε είσαι από τα ελάχιστα άτομα που έχουν δώσει απλόχερα το αρχείο τους στο fanatics, αλλά με το λογότυπό σου το έχεις καταστρέψει.
sanctuary23 έγραψε:ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΜΠΟΡΩ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ! ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΙΚΟ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ. ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΚΑΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ...ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΑΡΧΗ ΤΑ ΑΝΕΒΑΖΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ....ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥ SITE ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΜΕΝΑ (ΓΙΑ ΦΩΤΟ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ LIVE ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΜΟΥ). ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΟ Η ΟΧΙ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΠΡΟ 10ΕΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΠΑΝΙΑ ΓΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ (ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΙΑ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Η ΟΧΙ! ΣΕ ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΣΠΑΝΙΟ (ΚΑΤ'ΕΜΕ). Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΑΝ ΘΕΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΕΒΑΣΩ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΑΛΛΑ SITES ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑΝ. ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ (ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ) ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
Άλλο αυτά που έχεις τραβήξει με τη δική σου κάμερα ή μηχανή κι άλλο αυτά που κυκλοφόρησαν επίσημα. Το ξεκαθάρισα πριν νομίζω. Είπες πως δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς τι είναι σπάνιο και τι όχι. Και είπες ότι τα προ 10ετιάς περιοδικά είναι σπάνια. Από αυτό που λες και μόνο αντιλαμβάνεται κάποιος ότι μάλλον είναι δύσκολο να διακρίνεις τη σπανιότητα ενός αντικειμένου όταν ως μοναδικό κριτήριο θέτεις την παλαιότητα και μάλιστα μόνο 10 έτη. Είπες πως τα περιοδικά δεν κυκλοφορούν πια άρα είναι σπάνια. Με αυτό το κριτήριο ένα εβδομαδιαίο περιοδικό με την παρέλευση της εβδομάδας αυτομάτως καθίσταται σπάνιο!! Προφανώς τα περιοδικά δεν είναι σαν τα CD να τα βρίσκεις στα περίπτερα για εβδομάδες ή μήνες. Αυτό είναι αυτονόητο. Τα προηγούμενα τεύχη τα βρίσκεις άνετα στο Μοναστηράκι ή στο διαδίκτυο. Σίγουρα ακολουθείς μια πολιτική του φόρουμ, όπως προανέφερες, η οποία όμως δεν συμβαδίζει με την έννοια της ανιδιοτέλειας ή της Gütergemeinschaft που θα έλεγαν και οι Γερμανοί. Αδιαμφισβήτητα, είναι δικαίωμά σου να κάνεις ό,τι θέλεις. Πάντως εγώ στη θέση σου αν ήταν να βάλω κάποιο περιοδικό ή βίντεο με λογότυπο, θα προτιμούσα να μην το βάλω. Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι, πιο σωστοί και έντιμοι απέναντι στα μέλη, για να διαφημιστεί μια σελίδα. Ελπίζω να μη σε κούρασα.