ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΛΑ LIVE

Μετάβαση στο τέλος της σελίδας
Παίδες όποιος γνωρίσει να με διαφωτίσει τον άσχετο.Έχω την μάλα (audio) σε ένα δισκάκι από mini disc.Την είχα ηχογραφήσει μια απ τις πολλές φορές που είχα πάει τω καιρώ εκείνω. Ήμουν τέταρτη σειρά και ήταν ΥΠΕΡΟΧΕΣ οι ερμηνείες της.θέλω λοιπόν να την μετατρέψω σε mp3.OXI δεν έχω πια συσκευή mini disc. Παρακαλώ τα φώτα σας.. :vent:
Νομίζω πως αν βγάλω άκρη θα επωφεληθούμε όλοι μας Εικόνα

ευχαριστώ από τώρα :prosky:
έλα ντοναλντ λαβ βοηθα το παιδί :twisted:
όταν λες mini disc τι εννοείς? mini disc είναι και το cd .δώσε μου στοιχεία :vent:
Αγαπητή Βάσω έχεις δίκιο.. χρειάζομαι Εικόνα
Αυτό είναι το mini disc
Εικόνα

και αυτό το δισκάκι
Εικόνα

Βάλε τα ΔΥΝΑΤΑ σου Εικόνα

γιατί εγώ Εικόνα
δεν την γνωρίζω την συσκευή να είμαι ειλικρινής. δεν είχα ποτέ. αλλά είναι μεγέθους cd? :oops:
αν είναι ένα απλό cd σίγουρα δεν έχουμε πρόβλημα.Ειδάλλως γιατί δεν ρωτάς σ ενα κατάστημα φωτογραφίας/βιντεο που μετατρέπουν πολλών ειδών αρχεία ηχου/βίντεο σε ψηφιακή μορφή?
tis perissoteres fores ta cd/dvd players pano sta computers edexontai kai mini disks.. an deite prosektika ekei pou mpenei to cd exei kai thikoula gia pio mikro size.. an to computer sou mporei na dextei mini disks, tote afto einai to proto vima ;)
a_n_n_a_m έγραψε:tis perissoteres fores ta cd/dvd players pano sta computers edexontai kai mini disks.. an deite prosektika ekei pou mpenei to cd exei kai thikoula gia pio mikro size.. an to computer sou mporei na dextei mini disks, tote afto einai to proto vima ;)

το σκέφτηκα κ εγώ αυτό αλλά φοβόμουνα μην πω βλακεία. Άννα ευχαριστώ :vent:
οχι δυστυχώς δεν γίνεται αυτό.Θα πάω σε ενα καταστημα αν και στο παρελθον εχω ξαναρωτησει και δεν είδα φως
Τελικά αυτά τα κομμάτια γίνεται να τα έχουμε???Εγώ τουλάχιστον θα ήθελα πάαααρα πολύ να τα ακούσω!!!!!!!:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: