ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

FANNATICS Club Merchandise Accessories

Μετάβαση στο τέλος της σελίδας
Παιδια θα γινει καμια κινηση για προιοντα με την σταμπα τον fannatics(μπλουζακια-κουπες-αυτοκολητα κλπ) :!: :fanna2:
ranioti έγραψε:Παιδια θα γινει καμια κινηση για προιοντα με την σταμπα τον fannatics(μπλουζακια-κουπες-αυτοκολητα κλπ) :!: :fanna2:

εννοείς να γίνει με πρωτοβουλία της ομάδας του fannatics? :D
γιατί κατα τ άλλα η δημιουργία μπλούζας ή κουπας κλπ μπορεί να γίνει απ τον καθένα ανεξαρτήτως φόρουμ.
donald_love έγραψε:
ranioti έγραψε:Παιδια θα γινει καμια κινηση για προιοντα με την σταμπα τον fannatics(μπλουζακια-κουπες-αυτοκολητα κλπ) :!: :fanna2:

εννοείς να γίνει με πρωτοβουλία της ομάδας του fannatics? :D
γιατί κατα τ άλλα η δημιουργία μπλούζας ή κουπας κλπ μπορεί να γίνει απ τον καθένα ανεξαρτήτως φόρουμ.

ναι ελεγα μην υπαρξει καπια κινηση στο μελλον :fanna2:,αλλιως απο εβδομαδα θα κανονισω να κανω αυτοκολητα(με το σημα τον FANNATICS)και καμια μπλουζα με την σταμπα :bravo2: :bravo2:
συνήθως τέτοιες κινήσεις γίνονται σε πολύ μεγάλα events που αφορούν την Άννα καθαρά και όχι το forum ως forum. πχ Summer Tour 2009. Ωστόσο για ο,τιδήποτε μπορείτε να μας λέτε τις ιδέες σας και αν οργανωθεί κάτι θα ανακοινωθεί :D
Άλλωστε το fannatics δημιουργήθηκε με την Άννα να επιθυμεί να μην έχει κανένα κερδοσκοπικό χαρακτήρα... :wink: :wink: :wink:
donald_love έγραψε:συνήθως τέτοιες κινήσεις γίνονται σε πολύ μεγάλα events που αφορούν την Άννα καθαρά και όχι το forum ως forum. πχ Summer Tour 2009. Ωστόσο για ο,τιδήποτε μπορείτε να μας λέτε τις ιδέες σας και αν οργανωθεί κάτι θα ανακοινωθεί :D

σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου,θα περιμενω φυσικα της κινησης που θα κανετε στο μελλον(και εγω θα προχωρησω σε οτι θελω για μενα αμεσα) :thanks2: :thanks2: :thanks2: :thanks2: :thanks2:
altrig2004 έγραψε:Άλλωστε το fannatics δημιουργήθηκε με την Άννα να επιθυμεί να μην έχει κανένα κερδοσκοπικό χαρακτήρα... :wink: :wink: :wink:

δεν το ειπα για κερδοσκοπικο(αν παρεξηγηθα ζηταω συγνωμη)αλλα για προβολη ποιο πολυ ακομη του FANNATICS :inlove: :inlove:και μου αρεσει να εχω κατι(μπλουζα η κανα αυτοκολητο(πχ στο αμαξι)να προβαλω το FANNATICS ακομη ποιο πολυ :fannatics: :fannatics: :bravo2:
ranioti έγραψε:αν παρεξηγηθα ζηταω συγνωμη

όχι όχι, καμία σχέση... :wink: :wink: :wink: :wink:
Aμα πετυχετε ενα ασπρο seat leon με τα σηματα του :fannatics: θα ειμαι εγω :veryhappy:
Εικόνα

(Σημερα τα πηρα στα χερια μου)
εγώ θέλω στο παρμπριζ μου αυτή την άννα

auto elega ki egwww....!!! kati pou na mas ekfrazei...ean ginei sigoura 8a exoun zitisi....idi poses xiliades eimaste mono episima...skepsou k posoi alloi uparxoun p dn asxlolountai me diadiktuo klp....e???
polina21 έγραψε:

auto elega ki egwww....!!! kati pou na mas ekfrazei...ean ginei sigoura 8a exoun zitisi....idi poses xiliades eimaste mono episima...skepsou k posoi alloi uparxoun p dn asxlolountai me diadiktuo klp....e???

oles oi protaseis dektes!!! xaxa
ranioti έγραψε:Aμα πετυχετε ενα ασπρο seat leon με τα σηματα του :fannatics: θα ειμαι εγω :veryhappy:
Εικόνα

Θελω και εγώωωωωωωωωωωωωωω ένααααααααααααααααα
alexfunanna έγραψε:
ranioti έγραψε:Aμα πετυχετε ενα ασπρο seat leon με τα σηματα του :fannatics: θα ειμαι εγω :veryhappy:
Εικόνα

Θελω και εγώωωωωωωωωωωωωωω ένααααααααααααααααα

θα τα πουμε απο κοντα το βραδυ αλεξανδρα(θα μου πεις ποσα θελεις(μπορει να θελεις και για αλλον) και αν σου αρεσουν θα ετοιμασω νεα που θα στα δωσο την αλλη παρασκευη,εφτιαξα μονο 6 κομματια για να δω πως θα γινουν και εξαντληθηκαν αμεσα :veryhappy: :veryhappy: - :sorry:αλεξανδρα αλλα την αλλη παρασκευη θα εισαι κομπλε )

παιδια αμα θελει κανεις αλλος να μου πει(χωρις καμια χρεωση)θα φτιαξω καμια 10 ακομη και απο εβδομαδα θα τα εχω :P
εκανα και τα εξης
φουτερ(φωτο απο πισω,εμπρος εχει την σταμπα σαν το γαλαζιο)
Εικόνα

κοντομανικο(πισω εχει την σταμπα σαν το φουτερ και στα μανικα μικρα σηματα του FANNATICS)
Εικόνα

ελπιζω να σας αρεσουν :P :P
ranioti έγραψε:εκανα και τα εξης
φουτερ(φωτο απο πισω,εμπρος εχει την σταμπα σαν το γαλαζιο)
Εικόνα

κοντομανικο(πισω εχει την σταμπα σαν το φουτερ και στα μανικα μικρα σηματα του FANNATICS)
Εικόνα

ελπιζω να σας αρεσουν :P :P

pou 8a paei se liges meres 8a kanw ki egwww :clap2: :bounce: