ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

Ασχετη παρατηρηση!

Μετάβαση στο τέλος της σελίδας
Αυτό το baby fan που εμφανίζεται δίπλα μου φαίνεται λίγο κάπως. Εγώ θυμάμαι την Άννα όταν εμφανιζόταν στην ασπρόμαυρη τότε TV με τον Καρβέλα ( με καρφάκια γκρίζα μαλλιά) να παίζει πιάνο και εκείνη δίπλα να τραγουδάει. Μάλιστα ξεροστάλιαζα στο ραδιόφωνο να πετύχω κανένα τραγούδι της να το γράψω σε κασέτα. Και baby fan δεν είμαι! Πάντως αυτό το baby οφείλω να πω πως με κολακεύει!!!!!!
meta ta 500 posts ginesai super fan kai meta ta 1000 a.v maniac meta logika groupie kai meta fannatic
aaaaaaaaa giafto meriki grafun ana lepto??katalawa tora....
lol ... :D
σημασια εχει να το νιώθεις οτι εισαι φανατικ !και αν εισαι πιο σουπερ φανατικ ανεβα στην πιστα και υποκλισου μπροστά της και χορεψε μαζι της .αγνοοντας τι θα ειπωθεί!και αφου πιεις πολύ ! τοτε ναι!!!!!!!!!!!!!!!!και αν ερθει εκεινος ο μουστακαλης ο σεκιουριτας και σου πει τι κανεις να του πεις ειμαι ενας real fannatic ----------παρατα μας! :clap: :clap: :clap:
teri έγραψε:σημασια εχει να το νιώθεις οτι εισαι φανατικ !και αν εισαι πιο σουπερ φανατικ ανεβα στην πιστα και υποκλισου μπροστά της και χορεψε μαζι της .αγνοοντας τι θα ειπωθεί!και αφου πιεις πολύ ! τοτε ναι!!!!!!!!!!!!!!!!και αν ερθει εκεινος ο μουστακαλης ο σεκιουριτας και σου πει τι κανεις να του πεις ειμαι ενας real fannatic ----------παρατα μας! :clap: :clap: :clap:

ax ela teri mou na kounisoume ths kormares mas na pethanei o xaros.... :lol:

:hanum: :hanum: :hanum:
maniakos_Anna_Gkazi έγραψε:
teri έγραψε:σημασια εχει να το νιώθεις οτι εισαι φανατικ !και αν εισαι πιο σουπερ φανατικ ανεβα στην πιστα και υποκλισου μπροστά της και χορεψε μαζι της .αγνοοντας τι θα ειπωθεί!και αφου πιεις πολύ ! τοτε ναι!!!!!!!!!!!!!!!!και αν ερθει εκεινος ο μουστακαλης ο σεκιουριτας και σου πει τι κανεις να του πεις ειμαι ενας real fannatic ----------παρατα μας! :clap: :clap: :clap:

ax ela teri mou na kounisoume ths kormares mas na pethanei o xaros.... :lol:

:hanum: :hanum: :hanum:

να τις κουνήσουμε τις κορμάρες μας ,φιλε μου εβάλες και το καταλληλο χορευτικο στο τραγουδι της βισσης τα σεντονια
thanos12345 έγραψε:aaaaaaaaa giafto meriki grafun ana lepto??katalawa tora....

Δεν έχει σημασία ... απλά το φαννατικς είναι μέρος της ζωής μας πια ...όσοι απαντάνε συνέχεια στα μηνύματα δεν το κάνουν για δικό τους όφελος αλλά για το φαννατικς !!! Είναι κάτι σαν daily routine ! :D
teleios...DAILY ROUTINE! :lol: :lol: :wink:

Isws auto itan mpixti gia mena alla se diavevaiono oti to teleutaio pragma pou me endiaferei einai ta posts...pio polu to kano gia na kano gnorimies kai na suzitao me tous fannatics oti afora tin anna..ta nea tis..na sxoliazoume kai diafora..den kano diagonismo gia ta posts..an esu exeis valthei son kai de na tsakothoume pistepse me oti den tha katso na
asxolitho!!!!!
den nomizw na pigene se esena i mpixti, kapu paei to myalo mu :blah:
vissi_maniacCY έγραψε:den nomizw na pigene se esena i mpixti, kapu paei to myalo mu :blah:

ΠΟΥ,ΠΟΥ :?:
ΠΕΣ Κ ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΗΣ! :oops: :lol:

ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΒΑΒΥ FAN,SUPER FAN K.T.Λ ΕΝΑ
ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΕΙΝΑΙ.ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΙ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΝΑ. :wink:
_aVrAam_ έγραψε:

Δεν έχει σημασία ... απλά το φαννατικς είναι μέρος της ζωής μας πια ...όσοι απαντάνε συνέχεια στα μηνύματα δεν το κάνουν για δικό τους όφελος αλλά για το φαννατικς !!! Είναι κάτι σαν daily routine ! :D

ΑΚΡΙΒΩΣ!
ΒΑΣΙΚΑ ΚΟΛΛΑΣ ΣΤΟ ΦΑΝΝΑΤΙΚΣ....ΜΙΛΑΣ,ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ....ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ...ΚΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ;;;
ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΥΠΗΡΧΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ...ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΜΑΣ...ΟΧΙ ΠΩΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ...ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΠΟΡΩΘΕΙ!
ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΘΑ ΣΤΕΛΝΕΙ!ΚΑΙ ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΑΝΝΑΤΙΚ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ!ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΠΟΣΑ ΣΠΑΜ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ....