ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

ΑΛΛΑΓΕΣ

Μετάβαση στο τέλος της σελίδας
Καλησπέρα Φαννάτικς
8α ή8ελα και γω με την σειρά μου να εκφράσω της ιδέες μου για να βελτιόνεστε ποιο οργανομένα.... :) ;)
Αν γίνετε ενας Φαννάτικ απο κά8ε πόλυ της Κύπρου να κρατά τηλεφωνική επαφή με τα μέλοι του για να ύπαρχει μια καλή οργάνωσει σαν φαν κλαπ.Τι 8έλω να πω με αυτό??Είδα πολλά ποστ μελών που δεν μπορούν να έρχονται σε κάπια εβεντς του κλάπ λόγο απόστασης,για παράδειγμα εμείς που είμαστε απο την Λευκωσία δεν υπάρχει ενα άτομο που να ενδιαφέρετε για τα μέλοι του και να εποικοινονούμε μαζι του για να βρίσκουμε μια λύση,δηλαδή ο κά8ε διαχειριστής να είναι σαν αρχηγός για τα μέλοι της πόλης του.
Επίσης πυστέυο πως 8α ήταν κάλο να κάνετε κάπια εβεντς που να μην χρειάζετε το χρηματικό ποσό.Σκεφτείτε πως υπάρχουν άτομα που δεν μπορούν να έρχονται στα εβεντς σας λόγο οικονομικής κατάστασης...Προς 8εου δεν κατοιγορώ κανέναν,ωράιες είναι οι χαρές και τα τραγούδια απλα πρέπει να σεβόμαστε και τα σημερινά γεγονότα.
Ευχαριστώ
Melina,

eimaste diathesimoi pros ola ta meli, gia kathe eidous epikoinonia! Gia opiodipote thema iparxei i gia kapia idea, i gia oti allo thes na epikoinoniseis mazi mas, mporeis na to kaneis meso minimatos sto analogo topic sto forum, i na mas stileis kapio pm, i na mas vreis sto facebook, ite sto fan page tou fannatics.gr, i sta prosopika mas profil, i sto twitter...... ;)

akomi, se periptoseis pou diorganonoume kapio event, panta afinoume to tilefono tou ipefthinou gia opiadipote epikoinonia xreiazete! Malista, epidi eimai apo Kipro kai ksero, mporo na sou po oti sto proigoumeno mas event (beach party to kalokairi!) ixame kai meli pou epikoinonisan mazi mas epidi den ixan metaforiko meso, kai pigame oi idioi kai tous paralavame gia na tous feroume sto event!

Sxetika me to xrimatiko poso pou anafereis, tha ithela se parakalo na mas anafereis kapio sigkekrimeno paradeigma opou ipirxe "xreosi" gia na simmetasxeis sto event? Pistevo den tha vreis..! Ola mas ta events einai dorean pros ta meli mas, me moni ekseresi xorous opou xreiazete "eisodos" gia na mpeis, px sto party genethlion mas sto Kentro Athinon, pou akomi kai se tetoies periptoseis, kanoume ta adinata dinata gia na parexoume sta meli mas mia pio xamili timi.

Afou eisai kai esi apo Kipro, mporeis na epikoinoniseis mazi mou gia otidipote xreiasteis! stile mou ena pm edo sto forum!
Μελινα, ειμαι ενα απο τα παιδια που αναφερει η Αννα! Στο beach παρτυ πηγα μεσω λεοφωρειου και με παραλαβε απο το αεροδρομιο η moderator kleanthi και με επεστρεψε πισω παλι! Οσο για τα εξοδα, πηρα δυο-τρια ποτα και σε πληροφορω τα παιδια ειχανε φερει 3 ολόκληρες παγωνιερες και μεχρι και μεγαλο ηχειο και γεννητρια!
Πρώτα απ'ολα ευχαριστώ για της απαντήσεις σας και που με διορ8ώνετε εκεί που ίσως να έχω λά8ος χεχε. :wink:
1.Άννα μου ως τωρά δεν έχω πάει σε κάποιο εβεντ του κλάπ για να ξέρω αν υπάρχει χρηματικό ποσό διότι είχα παλιά
κάπια προβλήματα με παιδιά του κλάπ και έτσι δεν ξανα ασχολί8ικα,σε ευχαριστώ πάντως που με ενημέροσες. :)
2.Οταν λέο για εβεντς που υπάρχει χρηματικό ποσό εννοούσα πχ της εκδρομές σε χώρες που έκαμνε περιοδίες η Αννα,(αν δεν κάνο λά8ος παλιά είχατε μια εκδρομή για τα Βαλκάνια)δεν ειδα όμως κάπου που να λέτε οτι Οσα μέλοι 8έλουν να έρ8ουν μαζί μας στον τάδε τόπο τα έ3οδα είναι πληρωμένα απο το κλάπ.
3.Ωραία ειναι η επικοινονία απο το facebook ή άπο το twitter ή απο το site μας αλλά εγω προτιμό το τηλέφωνο γιατί δεν είμαι συνέχεια πάνο απο τον υπολογιστή μου :).Μπορώ να έχω το τηλέφωνο του υπεύ8υνου σας??

Φιλε Κυριάκο χαίρομαι που πέρασες καλά στο beach party και σε ευχαριστό που με πληροφορείς αλλά δεν ήταν ανάγκη να μου το πείς :) ,φισικό είναι να παίρνεις παγονιέρες σε beach partys αφούς ετσι είναι τα beach partys και φισικό είναι να μην υπάρχουν και λεφτά σε τέτια πάρτυς χεχεχε :) :wink: :glossa:

:thanks2: gyus. xxxxxx
Melina,

tha se parakaleso katarxin, afou paradexese kai moni sou oti pote den exeis parevrethei se kapio event tou club mas kai den ksereis pos leitourgoume, na min afineis edo katigories pou den ksereis kan an isxioun.

Opos sou ipa, mporeis na miliseis mazi mou os ipefthini gia tin kipro, kai an, otan mou peis ti thema iparxei pou thes na sizitiseis, den mporo na se voithiso ego, tha se parapempso ston katallilo ipefthino. Stile mou ena minima edo me to ti thes na sizitisoume kai analogos an xreiazete, tha antallaksoume kai tilefona. Se diaveveo oti den tha xreiazete na ise sinexeia pano apo ton ipologisti sou kai mporo na katanoiso opiadipote kathisterisi iparxei stin epikoinonia mas logo tou orariou sou.
Αννα
Ε εδω εχεις λα8ος εσυ γιατι δεν προκειται για κατοιγοριες...Οποιος καμνει δηλαδη μια λα8ος γνωμη σημαινει οτι κατοιγορα??Για ονομα του 8εου...αν προσεξες στο πρωτο μου ποστ ειπα οτι δεν κατοιγορο κανεναν και αν καμνο καπου λα8ος 8α χαρω να με διορ8ονετε...Μην κρινεις τον χαρακτηρα του αλλου χωρις να τον ξερεις...8α σου στειλω μηνιμα στο πρωσοπικο σου προφιλ στο facebook οταν μπορεσω...Σε ευχαριστο παντως για την κατανοηση σε οτι αφορα την δουλεια μου.