maskoulini έγραψε:Τι πρεπει να κανω για να βαλω και εγω avatar που θελω?![]()
![]()
![]()
εχω προσπαθησει αρκετες φορες και δε δεχεται τις φωτο λογο μεγεθους
ενω αλλοι fannatics εχουν αρκετα μεγαλα avatars...Στην αρχη νομιζα οτι για να αποκτησεις τη δυνατοτητα του μεγαλου avatar πρεπει να ανηκεις στην κατηγορια FANNATC , αλλα τελικα νομιζω οτι το ειδα και σε baby fan η super fan...
jorjiapap έγραψε:Με συγχωρείς που κάνω κατάχρηση του χώρου σου, αλλά μήπως μπορείς να μου πεις πώς φτιάχνω νέο topic και πώς κάνω request σε κάποιον;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
another_fan έγραψε:jorjiapap έγραψε:Με συγχωρείς που κάνω κατάχρηση του χώρου σου, αλλά μήπως μπορείς να μου πεις πώς φτιάχνω νέο topic και πώς κάνω request σε κάποιον;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Για να δημιουργήσεις νέο τόπικ πάνω αριστερά θα δεις που λέει NEW TOPIC ή αν το έχεις στα ελληνικά ΝΕΟ ΘΕΜΑ.
Να κάνεις request εννοείς να τον κάνεις φίλο? Πας στο προφίλ του και πατάς εκεί που λέει Add friend. Μόλις το δει θα σε προσθέσει και θα σου έρθει μηνυμα. (Μόλις σε έκανα)
another_fan έγραψε:Δεν παίζει ρόλο το αν είσαι fannatic ή super fan, όλοι μπορείτε!
Το μήκος της υπογραφής σου πρέπει να είναι 200 και το ύψος στα 250 (ελπίζω να μην κάνω λάθος).
Για δοκίμασε μία σε αυτα τα μεγέθη να μας πεις..
maskoulini έγραψε:another_fan έγραψε:Δεν παίζει ρόλο το αν είσαι fannatic ή super fan, όλοι μπορείτε!
Το μήκος της υπογραφής σου πρέπει να είναι 200 και το ύψος στα 250 (ελπίζω να μην κάνω λάθος).
Για δοκίμασε μία σε αυτα τα μεγέθη να μας πεις..
οχι κ εγω νομιζω τοσο μεγεθος προβλεπει ....αλλα δε χωραει καμια....8α κανω προσα8εια ξανα και 8α ενημερωσω...
emily_l έγραψε:δοκίμασε αυτό το site
μπορείς να κάνει resize την φωτογραφία που θες, να την μικρύνεις για να χωράει![]()
υπάρχουν και άλλα παρόμοια site, ψάξε για 'photo size converter' και δες τι σε βολέυει!
maskoulini έγραψε:Τι πρεπει να κανω για να βαλω και εγω avatar που θελω?![]()
![]()
![]()
ενω αλλοι fannatics εχουν αρκετα μεγαλα avatars...Στην αρχη νομιζα οτι για να αποκτησεις τη δυνατοτητα του μεγαλου avatar πρεπει να ανηκεις στην κατηγορια FANNATC , αλλα τελικα νομιζω οτι το ειδα και σε baby fan η super fan...
maniakos_vissi_gkazi έγραψε:maskoulini έγραψε:Τι πρεπει να κανω για να βαλω και εγω avatar που θελω?![]()
![]()
![]()
Και να θελουμε να βαλουμε μεγαλυτερο αβαταρ δεν το επιστρεπει το συστημα,δηλαδη αν το βαλεις μεγαλο τηα σου πει με κοκκινα γραμματα οτι θελει στο μηκος το επιτρεπτο(τουλακιστον ετσι βγαζει σε εμενα) οποτε κανεις λαθαος σε αυτο που λες,απλως το επισημανα επειδη δεν το ειδα να γραφετε καπου στο ποστ?