ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

Βαθμιδες στους fannatics...

Μετάβαση στο τέλος της σελίδας
Να ρωτησω....Πως περναμε τα σταδια για να φτασουμε σε fannatic? παιζουν ρολο οι δημοσιευσεις η τα value points και πως αυτα ανεβαινουν?
Το rank ανεβαίνει ανάλογα με τα "Value points"!

Παραθέτω πιο κάτω την ανακοίνωση σχετικά με το πότε κερδίζεις value points: (viewtopic.php?f=39&t=12761)

ΠΟΝΤΟΙ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟ FORUM, ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Η ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΠΡΟΦΙΛ ΜΕΛΟΥΣ, ΨΗΦΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΡΟΦΙΛ, ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΠΟΝΤΟ! ΕΤΣΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟ RANK ΣΑΣ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝEΙ. ΤΕΛΟΣ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΛΑΒΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΨΗΦΟΥΣ, ΘΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΣΤΕ ΜΕ ΠΟΝΤΟΥΣ ΑΥΤΟΜΑΤΑ!

Tα ranks ανεβαίνουν ως εξής:

baby Fan 0
super fan 2500
A.V. maniac 5000
A.V. expert 7500
Groupie 10000
fANNAtic 20000
οκ σ ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!! :thanks2: :thanks2: :thanks2: :thanks2: :thanks2: :thanks2: :thanks2:
κατσε...εγω εχω 15038 ποντους κι ακομα ειμαι a.v. maniac ενω θα πρεπε να ειμαι groupie, γιατι? μηπως κανω λαθος εγω?
παντως απ' οτι παρατηρησα καποιος groupie εχει λιγοτερους βαθμους απο μενα, τι γινεται βρε παιδια? οπως να 'ναι ειναι οι βαθμοι τελικα η εχει κολησει το συστημα?
fainetai oti exoume allaksei ta onomata apo tote pou grafike to proigoumeno mou minima (prin 3 xronia) gia na einai pio sosti i klimaka (pio.. poromenos oso aneveneis :P )

baby Fan 0
Groupie 2500
super fan 5000
A.V. expert 7500
A.V. maniac 10000
fANNAtic 20000
Ακόμα μία απορία σχετικά με τους πόντους. Μπορείς να χάσεις πόντους ξερω γω αν διαγράψεις κανένα ποστ σου, η εισαι ανενεργος για πολυ καιρο η κατι τέτοιο, η απο τη στιγμή που τους παίρνεις μενουν εκει για πάντα;;
oxi oi pontoi den diagrafontai :wink:
It would be nice if we could talk about these issues.