ANNA ΚΑΙ ΣΕ BLU RAY DISC...

Και τώρα που το θυμήθηκα, μπορείς να στείλεις μήνυμα στο annavissilive.com Αλλά πρέπει να γίνει μαζικά
Rallis έγραψε:Όποιος ή όποια μπορεί από τους διαχειριστές να επικοινωνήσει με την Άννα ας της προτείνει να κυκλοφορήσει τα 2 dvds που έχει επίσημα στη δισκογραφία της σε blu ray disc.Επίσης, επί της ευκαιρίας να της προτείνει να κυκλοφορήσει έστω σε dvd (αν όχι σε blu ray disc) και εκείνη την βιντεοκασέτα που είχε βγει αρκετά παλιά και περιελάμβανε δικά της βίντεο κλιπ αλλά και άλλων δύο νομίζω εκ των οποίων ο ένας ήταν ο Νίκος. Τέλος, το πολυαναμενόμενο dvd από τους Δαίμονες καλό θα ήταν να κυκλοφορήσει και σε dvd (για όσους δεν έχουν blu ray) και σε blu ray disc. Αν δεν κάνω λάθος, αν το κάνει αυτό, θα είναι η πρώτη Ελληνίδα καλλιτέχνης που κυκλοφορεί δουλειά της σε blu ray disc.
Proton an kateferw na tin dw meta tin sinavlia tha prospathisw na tis to pw alla den sou to eggioume giati ekeini tin wra den tha vgenei leksi apo to stoma mou (eimai kai ligo ntropali pou anathema me) kai an to thimame tha tis to pw. Sou iposxome oti tha prospathisw.

Αν καταφέρεις να την δεις και θυμηθείς να της το πεις γράψε μας μετά εδώ αν δε σου κάνει κόπο τι σου απάντησε.Maria Yiasoumi έγραψε:Rallis έγραψε:Όποιος ή όποια μπορεί από τους διαχειριστές να επικοινωνήσει με την Άννα ας της προτείνει να κυκλοφορήσει τα 2 dvds που έχει επίσημα στη δισκογραφία της σε blu ray disc.Επίσης, επί της ευκαιρίας να της προτείνει να κυκλοφορήσει έστω σε dvd (αν όχι σε blu ray disc) και εκείνη την βιντεοκασέτα που είχε βγει αρκετά παλιά και περιελάμβανε δικά της βίντεο κλιπ αλλά και άλλων δύο νομίζω εκ των οποίων ο ένας ήταν ο Νίκος. Τέλος, το πολυαναμενόμενο dvd από τους Δαίμονες καλό θα ήταν να κυκλοφορήσει και σε dvd (για όσους δεν έχουν blu ray) και σε blu ray disc. Αν δεν κάνω λάθος, αν το κάνει αυτό, θα είναι η πρώτη Ελληνίδα καλλιτέχνης που κυκλοφορεί δουλειά της σε blu ray disc.
Proton an kateferw na tin dw meta tin sinavlia tha prospathisw na tis to pw alla den sou to eggioume giati ekeini tin wra den tha vgenei leksi apo to stoma mou (eimai kai ligo ntropali pou anathema me) kai an to thimame tha tis to pw. Sou iposxome oti tha prospathisw.![]()

Rallis έγραψε:Μπράβο, Μαρία!Αν καταφέρεις να την δεις και θυμηθείς να της το πεις γράψε μας μετά εδώ αν δε σου κάνει κόπο τι σου απάντησε.
Maria Yiasoumi έγραψε:Rallis έγραψε:Όποιος ή όποια μπορεί από τους διαχειριστές να επικοινωνήσει με την Άννα ας της προτείνει να κυκλοφορήσει τα 2 dvds που έχει επίσημα στη δισκογραφία της σε blu ray disc.Επίσης, επί της ευκαιρίας να της προτείνει να κυκλοφορήσει έστω σε dvd (αν όχι σε blu ray disc) και εκείνη την βιντεοκασέτα που είχε βγει αρκετά παλιά και περιελάμβανε δικά της βίντεο κλιπ αλλά και άλλων δύο νομίζω εκ των οποίων ο ένας ήταν ο Νίκος. Τέλος, το πολυαναμενόμενο dvd από τους Δαίμονες καλό θα ήταν να κυκλοφορήσει και σε dvd (για όσους δεν έχουν blu ray) και σε blu ray disc. Αν δεν κάνω λάθος, αν το κάνει αυτό, θα είναι η πρώτη Ελληνίδα καλλιτέχνης που κυκλοφορεί δουλειά της σε blu ray disc.
Proton an kateferw na tin dw meta tin sinavlia tha prospathisw na tis to pw alla den sou to eggioume giati ekeini tin wra den tha vgenei leksi apo to stoma mou (eimai kai ligo ntropali pou anathema me) kai an to thimame tha tis to pw. Sou iposxome oti tha prospathisw.![]()
Oxi kopo den mou kanei lew na grapso ena skonaki gia na thimithw kai afto kai to paragrafos 62
Maria Yiasoumi έγραψε:Oxi kopo den mou kanei lew na grapso ena skonaki gia na thimithw kai afto kai to paragrafos 62
Κάνε κι ένα σκονάκι για "Τα ραδιόφωνα", την "Βάρκα", το "Πικρέ μου", το "Μα δε φοβάμαι" και... να περάσεις καλά!!!!

Αλλά με το κλείσιμο της Sony και την Άννα να μην έχει μεταφερθεί στην Feelgood πόσο δυσκολεύει το να δούμε κυκλοφορία τέτοια; Ή γενικά κυκλοφορία Δαιμόνων 2013?
altrig2004 έγραψε:...Αλλά με το κλείσιμο της Sony και την Άννα να μην έχει μεταφερθεί στην Feelgood πόσο δυσκολεύει το να δούμε κυκλοφορία τέτοια; Ή γενικά κυκλοφορία Δαιμόνων 2013?
Αα, μη μου λες τέτοια κι ακούω και το " Τα ραδιόφωνα", παραλίγο να σπάσω το ποντίκι...
Δε μπορεί να μην κυκλοφορήσουν οι Δαίμονες 2013...

jorjiapap έγραψε:Maria Yiasoumi έγραψε:Oxi kopo den mou kanei lew na grapso ena skonaki gia na thimithw kai afto kai to paragrafos 62
Κάνε κι ένα σκονάκι για "Τα ραδιόφωνα", την "Βάρκα", το "Πικρέ μου", το "Μα δε φοβάμαι" και... να περάσεις καλά!!!!![]()
![]()
To ekana idi.
Maria Yiasoumi έγραψε:Oxi kopo den mou kanei lew na grapso ena skonaki gia na thimithw kai afto kai to paragrafos 62
κανε το σκονακι και αν κολλησεις, δωστο της να το διαβασει...το ιδιο ειναι ....