Σίγουρα σχεδόν όλοι μας ξέρουμε ότι στο youtube υπάρχουν αρκετά κανάλια (μερικοί από σας έχετε) στα οποία οι χρήστες ανεβάζουν όλη μα όλη την δισκογραφία της Άννας και εκτός αυτού μερικοί ανεβάζουν και ολόκληρες τις συνεργασίες της (εμφανίσεις - show). Παίρνοντας αφορμή απ' αυτό προτείνω ως επίσημο fun club πέρα απ' το avfans να έχουμε και ένα κανάλι στο οποίο να ανεβαίνουν μόνο βίντεο με όλες και μάλιστα ολόκληρες τις συνεργασίες της Άννας και γιατί όχι και ολόκληρη τη δισκογραφία της σε άριστη ποιότητα (HD). Σχετικά με το νομικό κομμάτι της υπόθεσης (που καλό θα ήταν να το θίξουμε) απ' όσο ξέρω επιτρέπεται να τα ανεβάσουμε αλλά δεν έχουμε καμία αξίωση ή κάποιο άλλο δικαίωμα (δηλαδή τα ανεβάζουμε, τα δικαιώματα ανήκουν στη SONY ή οπουδήποτε αλλού και αν αποφασίσει η εταιρία που εν πάση περίπτωση κατέχει τα πνευματικά δικαιώματα κάποια στιγμή να επέμβει και να τα μπλοκάρει ή να τα κατεβάσει εμείς δεν έχουμε κάποια ευθύνη ή τιμωρία που τα ανεβάσαμε, άλλωστε αυτό δεν συμβαίνει ποτέ όπως π.χ. στο avfans στο οποίο βέβαια δεν ξέρουμε αν ή Άννα ή SONY έχουν δώσει την έγκριση τους να ανεβαίνουν βίντεο ή τραγούδια της Άννας αλλά όπως και να 'χει είμαστε ως fun club κάπως ποιο νόμιμοι απ' όλους τους άλλου που τα ανεβάζουν μόνοι τους).

Υ.Γ. Εγώ προσωπικά διατίθεμαι να αναλάβω όλη την υπόθεση να την φέρω εις πέρας αρκεί η διαχειριστική να δώσει την έγκριση της και την υπόσχεση της πως θα αναγνωρίσει επίσημα αυτή τη δουλειά (αυτό το νέο κανάλι) ως μέρος του fun club και μάλιστα ως δεύτερο επίσημο κανάλι του fannatics. Αν πάλι εγκρίνει την ιδέα αλλά επιθυμεί τα βίντεο να ενταχθούν στο ήδη υπάρχον avfans και αυτό δεκτό. Αναγνωρίζω πως αν εγκριθεί η ιδέα θα πρέπει να επικοινωνήσω κατ' ιδίαν με τους διαχειριστές για τις όποιες λεπτομέρειες και είμαι πρόθυμος και διαθέσιμος να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο. Η απόφαση δικιά σας!