ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

Πως Θα Σας Φαινοταν η Δημιουργια Ενος App Για Την Αννα

Μετάβαση στο τέλος της σελίδας
Πριν απο λίγο κοιτούσα στο iPad διάφορα apps που αφορούν τον αγαπημένο δικό μας κ της Αννουλας John Lennon,όπως κ διάφορα αλλα φτιαγμένα για καλλιτέχνες,συγκροτήματα κ γενικά μορφές στον καλλιτεχνικό χώρο κ σκέφτηκα τι ωραια ιδέα θα ήταν να μπορούσε να δημιουργηθεί ενα App φτιαγμένο για την Αννα!!!θα είχε μέσα την πορεία της,δισκογραφία,φωτογραφίες,ίσως κ making off απο κάποια δουλειά της κ πολλά πολλα αλλα!!!σαν ιδέα μου αρέσει πολύ κ νομίζω πως της αξίζει!!!δεν ξέρω εάν κ κάποιος άλλος έλληνας καλλιτέχνης έχει κάνει κατι ανάλογο.θα μπορούσε κ εδώ η Αννα να πρωτοτυπήσει!!!πιστευω πολλοί εδώ μέσα θα το κατεβάζαμε με μανία!!!το θέμα ειναι ποιος το κάνει πράξη.το χρηματοδοτεί κ το δημιουργεί!!!!πιστευω ότι ίσως κάποια στιγμή το δούμε κ αυτο!!!σαν ιδέα πείτε μου δεν ειναι καλή;;;;καλημέρα σε όλους!!!!!!!!!!
foveri idea :bravo2:
Φανταζεσε κάποιον άλλον καλλιτέχνη που θα του ταίριαζε κ θα άξιζε την δική του εφαρμογή;;;Αννουλα με χίλια!!!!
Το έχουμε σκεφτεί ήδη και it's in the making... :wink: :D :D :D :D
altrig2004 έγραψε:Το έχουμε σκεφτεί ήδη και it's in the making... :wink: :D :D :D :D

Αυτά είναι τα καλά!!!! Εύχομαι σύντομα!