ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

Για τις εικονες

Μετάβαση στο τέλος της σελίδας
στο multimedia section δεν μπορούν να αποθηκευτούν και αν ναι πως??
Ελπίζω για άλλη μια φορά να έκανα σε σωστό σημείο την ερώτηση μου....
ΝΟΜΙΖΩ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΗΜΕΙΑ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. :wink:

ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ, ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ MULTIMEDIA ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΕΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΞΙ ΚΛΙΚ + "ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΕΙΚΟΝΑΣ ΩΣ". ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ. :oops:

ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΧΡΟΝΟ!
μου βγάζει αυτό το μήνυμα όταν πατώ δεξί κλικ και αποθήκευση εικόνας
<< δεν είναι δυνατή η εύρεση του καθορισμένου αρχείου από το σύστημα>> Επίσης καλή χρονιά!!!
ΤΟ ΞΑΝΑΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΥΤΕ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΟΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ. ΑΛΛΙΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ, ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Η ΤΗ ΧΑΡΟΥΛΑ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. :roll:
Και μένα περίεργο μου φαίνεται όντως.... ποιος ξέρει τέσπα ευχαριστώ για την βοήθεια :D
vre paidia kai se mena to idio symvainei!!!!mhpws 3erei kanenas ti symvainei????? :roll: :?
μάλλον είναι κάποιο κόλλημα του Internet explorer γιατί και εγώ από αυτο μπαινω ...ενώ φαντάζομαι ο Ορέστης από firefox

Για τις αποκλειστικές φωτογραφίες απλά να σας ενημερώσω ότι όταν ανανεωθεί το Multimedia section μπορεί να μεταφέρονται εδώ στο forum Μας είτε με μικρότερο λογότυπο είτε καθόλου...για να μπορείτε να τις έχετε.

Καταλαβαίνετε όμως ότι τον πρώτο καιρό λειτυοργούν σαν αποκλειστικό υλικό μας ....

Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩΩΩΩ
Άκη έχεις δίκο φταίει ο explorer γιατί μπήκα με firefox και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.. και χάρηκα και γι αυτό που είπες για το λογότυπο :D
Α! δεν χρειάζεται να πω ότι οι φωτογραφίες σκίζουν.....
ontos exete dikaio, me ie iparxei provlima!! :( xilia sorry, otan epistrepso apo tin sinavlia (AAAA) tha to psakso kai tha sas enimeroso! :) pros to paron na protino tin lisi tou print screen? :oops: :oops:
Συγνώμη δεν υπάρχει άλμπουμ στο οποίο να σας επιτρέπεται η προσθήκη αρχείων.. βγαζει αυτο το μυνημα οταν πας να πατησεις προσθήκη αρχείου...εν τω μεταξυ αυτο πατάμε??το προσθήκη αρχείου δηλαδή?
Μπορειτε πλεον να ανεβασετε τις φωτογραφιες που θελετε με την επιλογη "Προσθήκη αρχείου".

Επιπλεον... Δημιουργηθηκε νεο album για τη σημερινη συναυλια στην Κυπρο!

Ελπιζουμε τα παιδια που θα βρισκονται εκει να μας ανεβασουν μερικες! :)