ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

fANNAtic εκλογες

Μετάβαση στο τέλος της σελίδας
Μια απορεία...γίνοται εκλογλες στο fannatic για τους moderators και αυτά ετσι??

Καθε ποτε γινονται???

p.s Επειδή εχω δεχθεί τα πυρά :vent: :vent: του altrig να ξαναπώ οτι δεν βρήκα τίποτα στο search :ntropi:
giannisfannatic έγραψε:Μια απορεία...γίνοται εκλογλες στο fannatic για τους moderators και αυτά ετσι??

Καθε ποτε γινονται???

p.s Επειδή εχω δεχθεί τα πυρά :vent: :vent: του altrig να ξαναπώ οτι δεν βρήκα τίποτα στο search :ntropi:

εχουν γινει μια φορα απο οτι θυμαμαι. το 50% των νικητων αν δεν εχω λαθος δεν ειναι πλεον moderators :vent:
giannisfannatic έγραψε:Μια απορεία...γίνοται εκλογλες στο fannatic για τους moderators και αυτά ετσι??

Καθε ποτε γινονται???

Ισχύει ότι δε βγάζει κάτι στο search, αλλά άμα πήγαινες στο subforum με τις ανακοινώσεις θα έβλεπες φάτσα κάρτα topics εκλογών! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol:

Επιλογή νέου διαχειριστή γίνεται όταν υπάρχει κάποια διαθέσιμη θέση στη διαχειριστική ομάδα (κοινώς όταν κάποιος αποχωρίσει και οι υπόλοιποι δεν αντέχουμε άλλες fannatic υποχρεώσεις) ή όταν προκύψει ένα νέο project και θέλουμε κι άλλο "εργατικό δυναμικό" (γιατί έχουμε λιώσει ήδη :lol: ). Εξαρτάται από τις συγκυρίες γενικά και δεν είναι κάτι standard.

Έχουν γίνει και εκλογές στο παρελθόν και απευθείας ανάθεση (αλα eurovision :lol: ) αλλά και (πιο πρόσφατα) πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τα μέλη και αξιολόγηση των αιτήσεών τους. Είναι θέμα του εκάστοτε management team.

Τώρα αν ρωτάς πώς μπορείς να γίνεις κι εσύ διαχειριστής :1hehe: , θα σου απαντήσω για το πως έγινα εγώ... Με συνεχή αγάπη και ενασχόληση για το forum μας και γενικά για το fannatics, με συμμετοχή σε εκδηλώσεις και γνωριμία με τα τότε παιδιά της διαχείρισης, με το να συμμετέχω συνεχώς στο forum και σε συζητήσεις με συνολικό αποτέλεσμα να με μάθουν τα παιδιά και να με εμπιστευτούν. Γιατί χωρίς εμπιστοσύνη δε πάμε πουθενά στη ζωή μας...

Και μετά από τις θύμησες αυτές κι αφού συγκινήθηκα αποχωρώ! :lol: :lol: :lol:
Η αλήθεια είναι πως με κατάλαβες για αυτο το λόγω ρώτησα θα θελα και γω κάποια στιγμή ναι γίνω ( ούτε μισος χρόνος ξερω γω ποy εχω κάνει εγγραφή θέλω να γίνω και moderator :vent: )

Αλλα γουστάρω πολύ fANNAtics και θα είχα να δλωσω πράγματα...
Μάλλον εχω επιρεαστεί απο το Ποτάμι και τον Θεωδοράκη...δεν ξαναβλέπω Παπαδάκη μου κάνει κακό :vent: :vent:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :prosky:

Σύντομα θα αναθέσουμε στα μέλη του fannatics.gr ένα μεγαλεπίβολο task! :wink: Δες το σαν εξετάσεις λοιπόν! :lol: :lol: :lol:
Χαχαχα έγινε :D :vent:
altrig2004 έγραψε::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :prosky:

Σύντομα θα αναθέσουμε στα μέλη του fannatics.gr ένα μεγαλεπίβολο task! :wink: Δες το σαν εξετάσεις λοιπόν! :lol: :lol: :lol:

Και αν μου επιτρέπεται η ερώτηση...τι είδους task είναι αυτό;;;

:veryhappy: :veryhappy: :veryhappy:

:bounce1: :bounce1: :bounce1:

:glossa: :glossa:
Μαρίνα έγραψε:
altrig2004 έγραψε::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :prosky:

Και αν μου επιτρέπεται η ερώτηση...τι είδους task είναι αυτό;;;

:veryhappy: :veryhappy: :veryhappy:

:bounce1: :bounce1: :bounce1:

:glossa: :glossa:

Εικόνα