ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

Η Αννα στο fannatics!!

Μετάβαση στο τέλος της σελίδας
Μιας και σήμερα σιγουρευτήκαμε ότι η Άννα μπαίνει στο fannatics :bravo2: και μας διαβάζει γιατί δεν τις κάνουμε κάτι ξεχωριστό;; Να τις προτείνουμε να γίνει μέλος επίσημα :yes:
Δεν ξέρω τι μπορούμε να κάνουμε ακριβώς αλλα θα μπορούσε να είναι π.χ κατηγορία από μόνη τις είτε ως Gold Member είτε απλά με το όνομα της Anna Vissi!! :wink:
Και να έχει κάποια προνόμια π.χ όταν γραφει να μας βγάζει όλους notification, να έχει δικό τις section που να το κάνει ότι θέλει να ανακοινώνει πράγματα, να ζητά την γνώμη μας,να μπορεί να το κλειδώνει και να το ξεκλειδώνει όποτε γουστάρει...... :P
Συμφωνείτε; Πείτε και εσείς την γνώμη σας;; :D
Εμενα θα μου άρεσε να έχει άμεση σχέση με εμάς δεν είναι ανάγκη να μπαίνει συχνά απλά όταν έχει κάτι καινούργιο η σημαντικό!! :kardia:
Πολύ ωραία η ιδέα σου! Να κάνουμε κατι!!! :bounce1: :bounce1:

p.s Πως σιγουρευτίκαμε οτι η Άννα μπαίνει??
:1hehe:
Maria Yiasoumi έγραψε:Μιας και σήμερα σιγουρευτήκαμε ότι η Άννα μπαίνει στο fannatics :bravo2: και μας διαβάζει γιατί δεν τις κάνουμε κάτι ξεχωριστό;; Να τις προτείνουμε να γίνει μέλος επίσημα :yes:
Δεν ξέρω τι μπορούμε να κάνουμε ακριβώς αλλα θα μπορούσε να είναι π.χ κατηγορία από μόνη τις είτε ως Gold Member είτε απλά με το όνομα της Anna Vissi!! :wink:
Και να έχει κάποια προνόμια π.χ όταν γραφει να μας βγάζει όλους notification, να έχει δικό τις section που να το κάνει ότι θέλει να ανακοινώνει πράγματα, να ζητά την γνώμη μας,να μπορεί να το κλειδώνει και να το ξεκλειδώνει όποτε γουστάρει...... :P
Συμφωνείτε; Πείτε και εσείς την γνώμη σας;; :D
Εμενα θα μου άρεσε να έχει άμεση σχέση με εμάς δεν είναι ανάγκη να μπαίνει συχνά απλά όταν έχει κάτι καινούργιο η σημαντικό!! :kardia:

Αχ ναι σε παρακαλώ κάντε το θέλω πολύ να συνομιλούμε και με την Άννα...
Δηλαδή τώρα έχει διαβάσει ότι έχουμε γράψει για εκεινη;;; Omg!!!!