ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

Ιδεες για το Παρτυ των 10 χρονων Fannatics.gr!

Μετάβαση στο τέλος της σελίδας
Το Fannatics.gr χρόνο με το χρόνο μεγαλώνει και φέτος κλείνουμε αισίως τα 10!!!!!!

Η αγάπη μας έγινε ολόκληρο «παιδί» πια και θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε τις ιδέες σας για το φετινό του πάρτυ.

Δεχόμαστε φαντασία, τρέλα και κέφι! Περιμένουμεεεεεεεεε :D

:party2: :gourou3: :annavent:
Μια ιδέα θα ήταν να το κάνετε μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων για να έρθουν με και εμείς από το εξωτερικό αλλά ξέρω ότι εκείνες οι μέρες είναι δύσκολες..
Να την πείσετε να κάνει μια μεγαλη συναυλία σε ενα χωρο εκτός hotel ermou η οποία να διαφημιστεί σωστά και να γίνει χαμός! Μου έχει λείψει μια συναυλιάρα!!!
avnk έγραψε:Να την πείσετε να κάνει μια μεγαλη συναυλία σε ενα χωρο εκτός hotel ermou η οποία να διαφημιστεί σωστά και να γίνει χαμός! Μου έχει λείψει μια συναυλιάρα!!!

Νομίζω ότι αυτό θα ήταν κάτι πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο. Βέβαια έχουν ήδη προγραμματιστεί συναυλίες σε Πάτρα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο οπότε τίποτα δεν αποκλείεται.. Ωστόσο, όσον αφορά το πάρτυ, κατά πάσα πιθανότητα ο χώρος διεξαγωγής του θα είναι το Hotel Ερμου. :roll:
An einai toso thermi opws persy .. :vent:
Να τραγουδσησει κάθε moderator από ένα κομμάτι της ...
Γιατί να μην συνδιάσουμε τα 60χρονα της με τα 10 χρονα του fannatics?
JustAfANNAticGirl έγραψε:Γιατί να μην συνδιάσουμε τα 60χρονα της με τα 10 χρονα του fannatics?

Ναι αμε! Με ποιον τρόπο; Τι θα θελατε να δείτε στο πάρτυ; :)
billysa έγραψε:Να τραγουδσησει κάθε moderator από ένα κομμάτι της ...

Σε τρώει για μπαν τώρα εσένα; :lol:
altrig2004 έγραψε:
billysa έγραψε:Να τραγουδσησει κάθε moderator από ένα κομμάτι της ...

Σε τρώει για μπαν τώρα εσένα; :lol:

Εγώ Άλεξ κάνω ζέσταμα για το Αμόρε, που το ξέρει και η ορχήστρα από πέρυσι. Η Βενετία μου φαίνεται υπερευκολάκι... χαχαχα
Οι mods όχι μόνο να τραγουδήσουν αλλά να διαγωνιστούν μεταξύ τους είτε σε ομάδες ειτε ένας ένας :vent: Η Άννα κριτής! :lol: Και αν τον θέλετε πιο juicy τον διαγωνισμό βάζουμε κριτή και τον Καρβέλα! :lol: :cheers: :bounce: :veryhappy:
10 ΧΡΟΝΙΑ FANNATICS!!!!! ΩΩΩΩ!!!! :boom: :party2: :kardia:
LydiaAp έγραψε:
avnk έγραψε:Να την πείσετε να κάνει μια μεγαλη συναυλία σε ενα χωρο εκτός hotel ermou η οποία να διαφημιστεί σωστά και να γίνει χαμός! Μου έχει λείψει μια συναυλιάρα!!!

Νομίζω ότι αυτό θα ήταν κάτι πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο. Βέβαια έχουν ήδη προγραμματιστεί συναυλίες σε Πάτρα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο οπότε τίποτα δεν αποκλείεται.. Ωστόσο, όσον αφορά το πάρτυ, κατά πάσα πιθανότητα ο χώρος διεξαγωγής του θα είναι το Hotel Ερμου. :roll:

Πότε έχει προγραμματιστεί συναυλία για την Θεσσαλονίκη???? Και πού???
Εγώ θα ήθελα αν γίνει κάτι στο Hotel Ermou να μαγνητοσκοπηθεί και να το δείξει και η TV.
Δυστυχώς υπάρχει κόσμος (fannatics) που δεν έχει τη δυνατότητα να πάει να δεί την Άννα απο
κοντά είτε για λόγους οικονομικούς είτε για άλλους λόγους.... Ανεξάρτητα με το πάρτυ θα ήθελα να δω
το πρόγραμμα του Hotel Ermou στην τηλεόραση.
Spilios 25 έγραψε:Εγώ θα ήθελα αν γίνει κάτι στο Hotel Ermou να μαγνητοσκοπηθεί και να το δείξει και η TV.
Δυστυχώς υπάρχει κόσμος (fannatics) που δεν έχει τη δυνατότητα να πάει να δεί την Άννα απο
κοντά είτε για λόγους οικονομικούς είτε για άλλους λόγους.... Ανεξάρτητα με το πάρτυ θα ήθελα να δω
το πρόγραμμα του Hotel Ermou στην τηλεόραση.

Δε θα μπορούσα να συμφωνώ περισσότερο
Spilios 25 έγραψε:Πότε έχει προγραμματιστεί συναυλία για την Θεσσαλονίκη???? Και πού???

Τεταρτη 13 Δεκεμβριου στις 21:00 στο regency cazino στη Θεσσαλονικη.