Η αγάπη μας έγινε ολόκληρο «παιδί» πια και θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε τις ιδέες σας για το φετινό του πάρτυ.
Δεχόμαστε φαντασία, τρέλα και κέφι! Περιμένουμεεεεεεεεε

avnk έγραψε:Να την πείσετε να κάνει μια μεγαλη συναυλία σε ενα χωρο εκτός hotel ermou η οποία να διαφημιστεί σωστά και να γίνει χαμός! Μου έχει λείψει μια συναυλιάρα!!!
JustAfANNAticGirl έγραψε:Γιατί να μην συνδιάσουμε τα 60χρονα της με τα 10 χρονα του fannatics?
billysa έγραψε:Να τραγουδσησει κάθε moderator από ένα κομμάτι της ...
altrig2004 έγραψε:billysa έγραψε:Να τραγουδσησει κάθε moderator από ένα κομμάτι της ...
Σε τρώει για μπαν τώρα εσένα;
LydiaAp έγραψε:avnk έγραψε:Να την πείσετε να κάνει μια μεγαλη συναυλία σε ενα χωρο εκτός hotel ermou η οποία να διαφημιστεί σωστά και να γίνει χαμός! Μου έχει λείψει μια συναυλιάρα!!!
Νομίζω ότι αυτό θα ήταν κάτι πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο. Βέβαια έχουν ήδη προγραμματιστεί συναυλίες σε Πάτρα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο οπότε τίποτα δεν αποκλείεται.. Ωστόσο, όσον αφορά το πάρτυ, κατά πάσα πιθανότητα ο χώρος διεξαγωγής του θα είναι το Hotel Ερμου.
Spilios 25 έγραψε:Εγώ θα ήθελα αν γίνει κάτι στο Hotel Ermou να μαγνητοσκοπηθεί και να το δείξει και η TV.
Δυστυχώς υπάρχει κόσμος (fannatics) που δεν έχει τη δυνατότητα να πάει να δεί την Άννα απο
κοντά είτε για λόγους οικονομικούς είτε για άλλους λόγους.... Ανεξάρτητα με το πάρτυ θα ήθελα να δω
το πρόγραμμα του Hotel Ermou στην τηλεόραση.
Spilios 25 έγραψε:Πότε έχει προγραμματιστεί συναυλία για την Θεσσαλονίκη???? Και πού???