ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

Αρχεια τηλεοπτικων σταθμων

Μετάβαση στο τέλος της σελίδας
Δεν θα ήταν ωραίο το φαν κλάμπ να ζητήσει επίσημα από τα τηλεοπτικά κανάλια το υλικό που έχουν από Άννα ώστε να είναι προσβάσιμο σε όλους τους fannatics?

Για παράδειγμα, δεν θα ήταν υπέροχο ο ΑΝΤ1 και το Σταρ να μας έδιναν το υλικό που έχουν από τη συναυλία με τη φιλαρμονική; Γιατί να βλέπουμε και να ξαναβλέπουμε τα αποσπάσματα από τα ρεπορταζ εκείνης της περιόδου και να φανταζόμαστε ότι δεν υπάρχει σπικαζ;

Δε νομίζω να έφερναν αντίρρηση σε μια τέτοια αίτηση. Μιλάμε για υλικό που έχουν ήδη χρησιμοποιήσει, ενώ μπορούν άνετα να έχουν πάνω το σηματάκι του σταθμού.

@νδρέας
φυσικα και εχουν αντιρρηση .πιστεψε με......
donald_love έγραψε:φυσικα και εχουν αντιρρηση .πιστεψε με......

Για πες...

@νδρέας
donald_love έγραψε:φυσικα και εχουν αντιρρηση .πιστεψε με......

αλήθεια για πες μας..
τα καναλια δεν εχουν καποιο συμφερον απο το κλαμπ της ΑΝΝΑΣ και της οποιαδηποτε αννας.. αμα τους ητανε τοσο απλο να τα δωσουνε, θα ειχαμε ολες της βραδυες των μπουζουκιων στο αρχειο μας...γκαζι χαος αστερια διογενης κλπ κλπ οπως και ολες τι συναυλιες χωρις μονταζ κοψιματα κλπ

απο την αλλη υπαρχουν εταιρειες συμβολαια σκηνοθετες που αποφασιζουν τι θα δειξουν τι θα κανει καλο στην εικονα του καλλιτεχνη τι θα τραβηξει το κοινο κλπ

δεν ειναι τυχαιο που οσες φορες στο παρελθον τοσο εγω οσο κ καποιοι γνωστοι μου καλουσαμε σε 1-2 καναλια για να ξαναδειξουν καποιες εμφανισεις αννας και φυσικα ουτε επαναληψη δεν εβαζαν, ποσο μαλλον να δειξουν κατι αποκλειστικο και σπανιο για πρωτη φορα....

δεν πιστευω οτι θα αλλαξει αυτη η λογικη των καναλιων δυστυχως, στον βαθμο που ευθυνονται τα καναλια..
Απ' τη στιγμή που εμπλέκονται πνευματικά δικαιώματα δημιουργών, τα κανάλια δεν μπορούν να δώσουν υλικό που δεν τους ανήκει..
pannayiotis έγραψε:Απ' τη στιγμή που εμπλέκονται πνευματικά δικαιώματα δημιουργών, τα κανάλια δεν μπορούν να δώσουν υλικό που δεν τους ανήκει..
den ine akrivos etsi ta pramata. apo ti stigmi pou ginete-me sigkatathesi ton dimiourgon - ena neo video tis sinavlias/vradias, ta dikaiomata tou video anikoun sto kanali. to video ine mia nea dimiourgia pou me ti seira tis anikei sto kanali.alla vevea opos eipan kai ta pedia pio panw ta kanalia exoun mia nootropia entelos lathos pros to koino tous.
antidoto έγραψε:
pannayiotis έγραψε:Απ' τη στιγμή που εμπλέκονται πνευματικά δικαιώματα δημιουργών, τα κανάλια δεν μπορούν να δώσουν υλικό που δεν τους ανήκει..
den ine akrivos etsi ta pramata. apo ti stigmi pou ginete-me sigkatathesi ton dimiourgon - ena neo video tis sinavlias/vradias, ta dikaiomata tou video anikoun sto kanali. to video ine mia nea dimiourgia pou me ti seira tis anikei sto kanali.alla vevea opos eipan kai ta pedia pio panw ta kanalia exoun mia nootropia entelos lathos pros to koino tous.

Τι να σου πω, όταν είχα ζητήσει πριν χρόνια από το ΡΙΚ κάποια videos, για άλλα μου είχαν πει αυτό περί πνευματικών δικαιωμάτων και για άλλα ότι υπήρχαν μέσα δηλώσεις και γι' αυτό δεν μπορούσαν να τα αντιγράψουν. :?