ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ!

Μετάβαση στο τέλος της σελίδας
Έθεσα το κλαμπ μου σε ΥΠΟλειτουργία! έγραψα οτι συννεργαζόμαστε πλέον με το fANNAtics!
http://clubs.pathfinder.gr/annavissitopstar
γιατι πιστεύω (όπως έγραψα άλλωστε και στο κλαμπ)
πως "ΌΛΟΙ ΟΙ ΦΑΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!"
Νικήτας!

EINAI POLY EYKOLO NA XRISIMOPIIS TO ONOMA TOU EPISIMOU FC GIA NA MAZEPSIS MELH....MA KALA OLOKLIRO EPISMO DEN SAS FTANEI....?

TELOS PADON,KANE OTI THES,DEN ME ENDIAFERI TO THEMA!

FILIKA
1.Δεν αναφέρθηκα σε σένα.
2.Δεν χρησημοποιώ το όνομα του επισημου για να μαζεψω μέλη. Το αντίθετο! παρακινώ τα δικά μου μέλη,(όσα φυσικά δεν ειναι ηδη στο επίσημο) να ερθουν εδω.
Αν εκανα κατι λαθος ας μου το πουν οι ιδιοι οι διαχειριστες.
και για να απαντησω στην ερωτηση σου αν μας φτανει το επισημο ναι μας φτανει γι αυτο το λογο υπο-λειτουργο το κλαμπ μου. αν αδιαφορουσα για το επισημο θα κρατουσα σε κανονικη λειτουργια το δικο μου και δεν θα εμπαινα ποτε εδω.

"FILIKA"
Νικήτας
efxaristoume! :)

opos leei kai i anna "mazi einai kalitera" :P
Εγώ Νικήτα μου όμως θα διαφωνήσω. Σε ευχαριστώ για την πρωτοβουλία αλλά δεν καταλαβαίνω τον όρο συνεργασία από τη στιγμή που κάτι τέτοιο δεν υφίσταται... δεν έτυχε να μιλήσουμε. έγινε με κάποιον άλλο διαχειριστή γιατι αυτός είναι ο τομέας μου και δεν το γνωρίζω?

Έτσι φαίνεται σαν το fannatics να στηρίζει το club σου και το αντίθετο. Δεν είναι κακό να στηρίζονται τα anna vissi clubs αλλά υπάρχουν προυποθέσεις για να ΄γίνει κάτι τέτοιο. Άλλα clubs έχουν γράψει ότι μεταφερόμαστε στο fannatics.gr ή με μεγάλη μας τιμή φιλοξενούν το banner Μας....

Συνεργασία όμως? είναι λίγο άκυρο ο όρος...
Ακη έχεις δίκιο...πραγματικά όμως δεν εννοούσα οτι το επισημο κλαμπ στηρίζει το δικό μου... ίσως εγω με αυτό που έγραψα έδειξα κάτι άλλο! θα γράψω μεταφερόμαστε αντι για "συννεργαζόμαστε" οκ?