ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

Διαχειριστες...για σκεφτειτε το...

Μετάβαση στο τέλος της σελίδας
Δεν είναι ΤΕΛΕΙΑ ιδέα να κανονίσουμε μια fANNAtics' συνάντηση στο "COPA COPANA" στο Χαιδάρι? θα περάσουμε τέλεια... δεν έχω πάει ακόμα αλλα όλοι μου λένε οτι είναι φοβερός πολυχώρος!
πριν ένα μήνα κάναμε συνάντηση γτ δεν ήρθες :?: :?: λολ :lol: :lol:
δε νομίζω όπως και να χει να βολεύει και πολλούς :D
Και μετά τις 14 Ιουλίου γιατί έχω εξεταστική! :x

:D :D :D :D :D :D :D :D
altrig2004 έγραψε:Και μετά τις 14 Ιουλίου γιατί έχω εξεταστική! :x

:D :D :D :D :D :D :D :D

Ακόμη συνεχίζεις Άλεξ??? καλή συνέχεια και καλά αποτελέσματα :!: :!:
Δεν άρχισα φίλε μου!!! Εργασίες παρέδιδα. Εξεταστική από Τρίτη για 2 εβδομάδες...

Στο θέμα μας, καλά θα ήταν να κανονίζαμε κανα καφέ όπως τότε στις αρχές... Ε??? Μπας κι έρθω δηλαδή!!! :D
altrig2004 έγραψε:Δεν άρχισα φίλε μου!!! Εργασίες παρέδιδα. Εξεταστική από Τρίτη για 2 εβδομάδες...

Στο θέμα μας, καλά θα ήταν να κανονίζαμε κανα καφέ όπως τότε στις αρχές... Ε??? Μπας κι έρθω δηλαδή!!! :D

Aaaaaaaaaaaa sorry :oops: :oops: :oops:
πάντως να ι και γω θα ήθελα για ένα καφεδάκι :D :D
ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ!
ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΡΘΩ...
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!
ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΜΩΡΕΕΕΕΕ! :D
eleni_vissi έγραψε:ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ!
ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΡΘΩ...

ειχες σχολειο την κυριακη?!!??! σαββατο ειχε γινει το παρτυ μας :roll: :roll: :D
donald_love έγραψε:ειχες σχολειο την κυριακη?!!??! σαββατο ειχε γινει το παρτυ μας :roll: :roll: :D

Κάποιοι είχαμε να διαβάζουμε Πλάτωνα και Αριστοτέλη όμως. Μάρτυρας η καθηγήτριά μου :!: :!:
donald_love έγραψε:
eleni_vissi έγραψε:ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ!

ειχες σχολειο την κυριακη?!!??! σαββατο ειχε γινει το παρτυ μας :roll: :roll: :D

ΕΝΝΟΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΤΑ STARBUCKS...
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΡΘΩ ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΕΡΘΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΕΡΧΟΜΟΥΝ...
ΤΑ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΑΥΤΑ...ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΕΝΝΟΩ... :roll: :)
Ρε παιδιά ναι όντως αν και Σαββατο ειχε γινει το παρτυ ειχαμε δαβασμα για δευτέρα...ήταν μια ασχημη περιοδος για παρτυ. φανταστειται ομως ειχε τετοια επιτυχια τοτε φανταστειτε αν γινοταν τωρα το καλοκαιρι...παντως το COPA COPANA ειναι πολύ όμορφος χώρος θα περνάγαμε πάρα πολύ ωραία! πισίνες,νεριτσουλήθρες,φραπέ,φρέντο και κυρίως..... ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ!!!!!!!!!!!!!!!!