ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

Greeklish

Μετάβαση στο τέλος της σελίδας
Μήπως στους κανόνες του forum πρέπει να προσθέσετε κάτι σαν αυτό:
Γράφουμε στα ελληνικά και όχι στα greeklish – η γλώσσα μας είναι όμορφη, καιρός να το θυμηθούμε. Επίσης, σε περιπτώσεις που κάποιος προσπαθήσει να βρει κάποια πληροφορία, με τα greeklish αυτό είναι αδύνατον. [Είναι στην κρίση του κάθε Moderator αν θα διαγράψει ή θα διορθώσει το μήνυμα που έχει γραφτεί σε greeklish.]
Χρησιμοποιήστε την υπηρεσία All Greek to Me για να μετατρέψετε αυτόματα τα greeklish σε ελληνικά και να τα βάλετε στα post σας.
ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ

Το θεωρώ απαραίτητο. Τα "είμαι εξωτερικό" είναι δικαιολογίες (δεν υπάρχει υπολογιστής που να μην μπορεί να γράψει Ελληνικά - ή οποιαδήποτε γλώσσα), αλλά έτσι και αλλιώς μπορεί να υπάρχει εξαίρεση μόνο για τα παιδιά που μένουν εκτός Ελλαδικού/Κυρπιακου χώρου.

Αρχικά μπορεί να φαίνεται χαζό, πραγματικά όμως κάνει τεράστια διαφορά στην πράξη.

@νδρέας
simfwnw me ton Hakkinen alla Antrea px emena o ypologistis sti douleia den exei re sy ellinika ti na kanw?!!!! :oops:
antidoto έγραψε:simfwnw me ton Hakkinen alla Antrea px emena o ypologistis sti douleia den exei re sy ellinika ti na kanw?!!!! :oops:

Δες εδώ: http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp
kladirodias έγραψε:
antidoto έγραψε:simfwnw me ton Hakkinen alla Antrea px emena o ypologistis sti douleia den exei re sy ellinika ti na kanw?!!!! :oops:

Δες εδώ: http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp
thanks alla ime douleia! den mporo na kanw afti ti douleia sinexeia! grafw kai se forum kapote kai edw...opote exeis fantastei na to kanw afto sinexeia?! :lol:
Συμφωνώ!

Εκτός από τα greeklish, είναι καλύτερα να μην γράφετε ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Είναι πολύ κουραστικό για τα μάτια βρε παιδιά! :? Εδικά όταν διαβάζεις posts σαν του Ορέστη που είναι ένα κατεβατό...! :lol: :lol: :lol:

Επομένως μην πατάτε το Caps Lock!! :roll:
mexri na grapsoume to kimeno na kanoyme antigrafh epikollisi na to metatrepsei asto na panw..mia xara einai kai etsi..
myrietta έγραψε:Εδικά όταν διαβάζεις posts σαν του Ορέστη που είναι ένα κατεβατό...! :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lol :lol: :lol: :lol:
a_n_n_a_m έγραψε:
myrietta έγραψε:Εδικά όταν διαβάζεις posts σαν του Ορέστη που είναι ένα κατεβατό...! :lol: :lol: :lol:

ΜΟΛΙΣ Η ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ ΜΙΤΣΙΝΓΚΑ ΚΟΨΕΙ ΤΑ GREEKLISH ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕ ΤΟΝΟΥΣ, ΤΟ CAPS LOCK ΜΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ! :wink: :twisted:
2bleg έγραψε:
a_n_n_a_m έγραψε:

ΜΟΛΙΣ Η ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ ΜΙΤΣΙΝΓΚΑ ΚΟΨΕΙ ΤΑ GREEKLISH ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕ ΤΟΝΟΥΣ, ΤΟ CAPS LOCK ΜΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ! :wink: :twisted:
THEIKO COMMENT! :lol: :lol: :lol: :lol:
ΣΥΜΦΩΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ GREEKLISH ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ!!ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝΟΥΣ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!
myrietta έγραψε:Συμφωνώ!

Εκτός από τα greeklish, είναι καλύτερα να μην γράφετε ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Είναι πολύ κουραστικό για τα μάτια βρε παιδιά! :? Εδικά όταν διαβάζεις posts σαν του Ορέστη που είναι ένα κατεβατό...! :lol: :lol: :lol:

ΕΓΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΣΤΟ PC ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝΟΥΣ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ...ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΕΤΟ ΑΥΤΟ....
:roll: :oops: :?
myrietta έγραψε:Συμφωνώ!

Ναι και τα greeklish εμένα με πειράζουνε...
tabularasa έγραψε:ΣΥΜΦΩΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ GREEKLISH ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ!!ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝΟΥΣ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!

Διεθνώς τα κεφαλαία γράμματα στο internet ο κόσμος τα αντιλαμβάνεται ως ΑΥΤΟΣ ΤΩΡΑ ΦΩΝΑΖΕΙ.

Εμείς γιατί τα έχουμε κάνει τον κανόνα δεν ξέρω...

@νδρέας

ps. Δεν είναι καθόλου κουραστικό, είναι θέμα συνήθειας. Τα greeklish είναι πλέον ξεπερασμένα και δεν εξυπηρετούν καμία πρακτική ανάγκη.
ps2. antidoto δεν σε ξέχασα, απλά δεν είχα χρόνο να το κοιτάξω ακόμα.