ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

IDEA GIA APRILIO 2008

Μετάβαση στο τέλος της σελίδας
gia na doume ta avatar olon ton fannatics apo Aprilio (1/4) na ginontai ANTIDOTA i me thema kati apo to antidoto!!!! 8)
Εκτός από προτάσεις και ιδέες, χρειαζόμαστε επίσης βοήθεια + υποστήριξη :wink: 8)
tha ftiaxtei ena topic pou tha periexei oti baloume eite einai sunenteuxis, eite einai fwto apo antidoto?
teta1 έγραψε:tha ftiaxtei ena topic pou tha periexei oti baloume eite einai sunenteuxis, eite einai fwto apo antidoto?

Έχει μπει από καιρό σχετική annaκοίνωση.. Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου ή με τον Ορέστη (2bleg) με pm για τα σχετικά. :wink:
pannayiotis έγραψε:Εκτός από προτάσεις και ιδέες, χρειαζόμαστε επίσης βοήθεια + υποστήριξη :wink: 8)
an se mena pigene i sponta :lol: mporei kai o orestis kai o panayiotis na steiloun pm. ena album eimai kai egw posa na prolavw?!

egina xryso, platinenio kai dipla platinenio kai tora teleftea oute se wraia siskevasia den me vriskoun....episis me ksepatwsan sta videoclips...posa!!!! apo to Trauma giati den ekanan tosa polla!?!!posa na antexei ena antidoto! :cry: :lol:
antidoto έγραψε:
pannayiotis έγραψε:Εκτός από προτάσεις και ιδέες, χρειαζόμαστε επίσης βοήθεια + υποστήριξη :wink: 8)
an se mena pigene i sponta :lol: mporei kai o orestis kai o panayiotis na steiloun pm. ena album eimai kai egw posa na prolavw?!

egina xryso, platinenio kai dipla platinenio kai tora teleftea oute se wraia siskevasia den me vriskoun....episis me ksepatwsan sta videoclips...posa!!!! apo to Trauma giati den ekanan tosa polla!?!!posa na antexei ena antidoto! :cry: :lol:

aposhi ti mougia mougiazetai :D :lol: