ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

Ιδεα!!

Μετάβαση στο τέλος της σελίδας
Έχω μια ιδέα που μου ήρθε ακούγοντας το τραγούδι και θα ήθελα να την μοιραστώ μαζι σας.

Σχετικά με το νέο σιντι που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό... γιατί να μην προκηρυχθεί ένας διαγωνισμός για την δημιουργία του cd cover? Π.χ όταν κάνει η Άννα για φωτογράφιση για το σιντι να δώσει μερικές φωτογραφίες στο φαννατικς και να δώσει μια διορία 5-6 μέρες για να δημιουργήσει όποιος θέλει και να το ανεβάσει . Όπως έγινε και με τα τραγούδια πριν απο λίγο καιρό.

Το προτείνω γιατί υπάρχουν αρκετά άτομα εδω μεσα που είναι καλοί χρήστες του photoshop ή οποιουδήποτε άλλου illustrator και θα ήταν καλό να δοκιμάσουν. Πιστεύω θα έχουμε πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα γιατί άλλο να σχεδιάζει κάποιος που αγαπά και εμπνέεται από την Άννα και άλλο κάποιος άλλος που δεν ενδιαφέρεται!

Καλό θα ήταν να το προτείνεται στην Άννα!
οχιιιιιιι :vent: τρομαζω μονο στην ιδεα. οχι τιποτα αλλο, αλλα η αλλη ειναι ικανη να δει καμμια βλακεια του exiterz με τα μαλλια σποντες και να την διαλεξει! :lol: :lol: :lol:
συγγνώμη απαντάς για να προσβάλλεις τον exiter? :frudi: :vent:
ΩΡΑΙΑ ΤΟΤΕ ΠΡΙΝ ΔΙΑΛΕΞΕΙ Η ΑΝΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ :vent:
donald_love έγραψε:συγγνώμη απαντάς για να προσβάλλεις τον exiter? :frudi: :vent:

γενικα τους exiterz! εχω δει τερατα και εδω και στο facebook.. για να μην θυμηθω pathfinder! για να μην θυμηθω το avatar μου! :vasw:
SupernaturalBabe έγραψε:ΩΡΑΙΑ ΤΟΤΕ ΠΡΙΝ ΔΙΑΛΕΞΕΙ Η ΑΝΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ :vent:

και μετα να μας μπλοκαρει η σονυ το νεο βιντεο "διαλεξα αλλο cover, δεν εχουμε τα ιδια γουστα" επειδη ακουγεται απο το τηλεφωνο της κοντοβα που ειναι 3 δωματια μακρια να παιζει το μονο αν τρελαθω. ασε με σε παρακαλω :ftou:
vissiboy4ever έγραψε:
SupernaturalBabe έγραψε:ΩΡΑΙΑ ΤΟΤΕ ΠΡΙΝ ΔΙΑΛΕΞΕΙ Η ΑΝΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ :vent:

και μετα να μας μπλοκαρει η σονυ το νεο βιντεο "διαλεξα αλλο cover, δεν εχουμε τα ιδια γουστα" επειδη ακουγεται απο το τηλεφωνο της κοντοβα που ειναι 3 δωματια μακρια να παιζει το μονο αν τρελαθω. ασε με σε παρακαλω :ftou:

ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ :lol: :lol: :lol:
SupernaturalBabe έγραψε:
vissiboy4ever έγραψε:

ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ :lol: :lol: :lol:

κάθεσαι και τον ακούς? είναι στην απεξάρτηση!
Μα ότι και να πουμε εμεις,στο τέλος θα επικρατήσει η δική της άποψη!!! :lol:
kostakis έγραψε:Μα ότι και να πουμε εμεις,στο τέλος θα επικρατήσει η δική της άποψη!!! :lol:

αυτο ηθελα να πω!!!

"Τοτε τι να πω! Δεν εχουμε τα ιδια γουστα!" :ftou:
vissiboy4ever έγραψε:
kostakis έγραψε:Μα ότι και να πουμε εμεις,στο τέλος θα επικρατήσει η δική της άποψη!!! :lol:

αυτο ηθελα να πω!!!

ΠΟΥ ΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ Κ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΠΑΣΩ ΤΑ CD MOY? :vent: :vent: :vent:
SupernaturalBabe έγραψε:
vissiboy4ever έγραψε:

αυτο ηθελα να πω!!!

ΠΟΥ ΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ Κ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΠΑΣΩ ΤΑ CD MOY? :vent: :vent: :vent:

αα όχι μονο την οθόνη? :ftou: :vent:

φατα τώρα :vasw:

donald_love έγραψε:
SupernaturalBabe έγραψε:
vissiboy4ever έγραψε:

αυτο ηθελα να πω!!!

ΜΟΥ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΕΝΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΞΑΣΜΕΝΑΑΑΑΑ :twisted: :twisted: :twisted: :vent: :vent: :vent:
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΝΑ ΔΙΜΗΝΟ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ FANNATICS ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΩ :vent: 30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΙΔΙΑ ΓΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΣ ΠΟΥΜΕ... :twisted:

TI ΩΡΑΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ! :lol:
SupernaturalBabe έγραψε:
donald_love έγραψε:
SupernaturalBabe έγραψε:

ΜΟΥ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΕΝΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΞΑΣΜΕΝΑΑΑΑΑ :twisted: :twisted: :twisted: :vent: :vent: :vent:
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΝΑ ΔΙΜΗΝΟ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ FANNATICS ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΩ :vent: 30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΙΔΙΑ ΓΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΣ ΠΟΥΜΕ... :twisted:

TI ΩΡΑΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ! :lol:

Ψεύδεσαι, και τρως και ψεύδεσαι..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: εγώ θυμάμαι που το διάβασα αυτό για τα 30 χρόνια :think: ή μήπως ήμουν εγώ που το 'γραψα.... :vent:
LOL

:vent: :vent: :vent: :vent: :vent: :vent: :vent: :vent: :vent: :vent: :vent: