ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

Περι forum & fannatics

Μετάβαση στο τέλος της σελίδας
vasilismf έγραψε:
razraz έγραψε:
ggiorgossampson έγραψε:Σωστά αυτα που λες αλλά για μένα άλλο το ινσταγκραμ και αλλο το επίσημο site.

Αν και φευγουμε απο το topic, δεν ειναι αλλο το ενα, και αλλο το αλλο.
Το Fannatics σαν επισημο fanclub, δεν ειναι μονο το site και το forum. Εχει παρουσια σε ολες τις πλατφόρμες:
a) Twitter
b) Facebook page
c) Facebook group
d) Instagram
e) TikTok
f) Youtube (avfans account)

Υπάρχουν υπευθυνοι σε ολα τα παραπανω που ασχολουνται καθημερινα, να βαζουν post, stories, videos, να απαντουν σε μηνυματα και να κανουν moderation σε comments κτλ. Προφανως ολα αυτα σε εθελοντικη βαση. Καποτε το site και το forum μπορει να ηταν οι μοναδικες πηγες ενημερωσης, αλλα πια τα στατιστικα δειχνουν οτι ο κοσμος εχει στραφει προς τα social. Σιγουρα, ειναι καλο να συνεχισει η ενημερωση του site και του forum, αλλα μιας και προκειται για μια επιπονη και χρονοβορα δουλεια, πρεπει να ζυγιζουμε, τι πορους απαιτει ολο αυτο, και ποσους fan τελικα αφορά.

ΑΛΛΟ σου λεει, μπορει τα forum σιγα σιγα να πεθαινουν, αλλα σου λεει οτι εγω ως φαν δεν εχω πλεον αποκλειστικότητα η εστω να μαθω κατι πριν απο ολο το κοσμο, τωρα κανει ενα ποστ η Αννα στα social και λεει τα νεα της οκ, καλα κανει, αλλα εμεις οι "σκληροπυρινικοι φαν" τα μαθαινουμε την ιδια στιγμη με οσους απλα την κανουν follow. Παλια πχ μπορει να μαθαιναμε κατι για ενα τραγουδι ενα sample μια πληροφορια, πριν σκασουν τα teaser και τα λοιπα. Τωρα απλα το φαννατικς παιρνει το ποστ της Αννας που κατι μας λεει και κανει ενα τοπικ εδω αυτο ειναι ολο, και αυτο σχολιασει ο φιλος. Το οτι υπαρχουν ανθρωποι να κανουν ρεποστ τα σχολια της Αννας, και moderators και τα λοιπα οκ, υπηρχαν και υπαρχουν. Αλλα στην ουσια καποιος απλα θα μπει εδω πλεον για να σχολιασει στο forum κατι που προφανώς εμαθε στα σοσιαλ και οχι για να μαθει κατι, οπως γινοταν παλια.

Ανέφερα τις παραπάνω πλατφόρμες, πιο πολυ για να πω ότι η ομάδα του fannatics δεν μοιράζεται πληροφορία μόνο στο forum, αλλά και αλλού. Θεωρώ ότι ο λογαριασμός του fannatics στο instagram, δημοσιεύει όσο μπορεί πιο άμεσα, νέα και πληροφορίες.

Από εκεί και πέρα, για να το αν θα βγει ένα rumour, πρέπει να έχουμε πάντα και την έγκριση της Άννας, της ομάδα της ή της εταιρείας της. Αν υπάρχει απαίτηση κάτι να κυκλοφορήσει πρώτα από τα δικά τους επίσημα κανάλια, εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό.
Για να μην δημιουργήσω άχριστο τόπικ, θα γράψω εδώ. Πως ακριβώς λειτουργούν τα φαννατικ points; Εχω αυτή την απορία από τη στιγμή που έγινα ενεργή στο φορουμ, δηλαδή τους τελευταίους 5-6 μήνες (αν και έκανα εγγραφή πριν 3 χρόνια).
Παιδιά υπάρχει πρόβλημα στο forum;
Χθες το βράδυ είχα κάνει δύο posts στο θέμα της Γκαζόζας και στο θέμα της Αλέξιας και σήμερα δεν υπάρχουν. Επίσης σήμερα εμφανίστηκαν κάποια posts που χθες δεν τα εμφάνιζε.
Κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα, περίπου. Κάποια ποστ μου τα βλέπω από κινητό και δεν τα βλέπω από υπολογιστή και το αντίστροφο. Σαν να μην συγχρονίζονται οι δύο συσκευές μου.
Καλησπέρα σας. Ειναι σε εξέλιξη μεταφορα σε νεο server, γι' αυτο και παρατηρουνται καποια προβληματα μεχρι να ολοκληρωθει αυτό.
Να προσθέσω επίσης ότι σήμερα π.χ. μου ήρθε ειδοποίηση "Ο/Η panosif και άλλοι 25 χρήστες σχολίασαν..." αλλά δεν βλέπω κανένα καινούργιο post.

Επίσης, η ώρα που μου δείχνει είναι ό,τι να ναι, άσχετα με τη ζώνη ώρας μου (CET). Και να ήθελα να μου δείξει την ώρα Ελλάδος, μου δείχνει κάτι τελείως διαφορετικό.

Δεν παραπονιέμαι, απλά αναφέρω. :yes:
Εγώ αυτό το απέδιδα στο ότι μπορεί όντως να σχολίασε κάποιος σε ένα θέμα, αλλά μετά να διέγραψε την ανάρτηση, με αποτέλεσμα η ειδοποίηση να είχε ήδη έρθει, κι ας μην υπήρχε τελικά σχόλιο. Για το άλλο που λες ακόμα κι εμένα που είμαι στην Ελλάδα κάποιες φορές μου το έδειχνε με μια ώρα διαφορά στα ποστς, κάποιες φορές όπως τώρα μου τα δείχνει στην κανονική τους ώρα. Ίσως λόγω αλλαγής ώρας δυο φορές το χρόνο να μη συγχρονιζόμαστε πάντα εδώ. Τώρα για εσένα δεν ξέρω πώς λειτουργεί.
tasos444 έγραψε:Εγώ αυτό το απέδιδα στο ότι μπορεί όντως να σχολίασε κάποιος σε ένα θέμα, αλλά μετά να διέγραψε την ανάρτηση, με αποτέλεσμα η ειδοποίηση να είχε ήδη έρθει, κι ας μην υπήρχε τελικά σχόλιο. Για το άλλο που λες ακόμα κι εμένα που είμαι στην Ελλάδα κάποιες φορές μου το έδειχνε με μια ώρα διαφορά στα ποστς, κάποιες φορές όπως τώρα μου τα δείχνει στην κανονική τους ώρα. Ίσως λόγω αλλαγής ώρας δυο φορές το χρόνο να μη συγχρονιζόμαστε πάντα εδώ. Τώρα για εσένα δεν ξέρω πώς λειτουργεί.

Μόλις είδα την απάντηση σου! Καθυστέρησα λίγο, αλλά σ'ευχαριστώ! :bravo2:
Ουτε εγώ δεν ξέρω πως λειτουργεί δυστυχώς... Τώρα που το γράφω, εδώ στην Πολωνία είναι 21:17...

EDIT: ... και βγήκε 23:17. Εντάξει, σαν να άλλαξε κάτι προς το καλύτερο.

Παντως συνεχίζει να είναι περίεργο, θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον 22:17, έχουμε μία ώρα διαφοράς.
Μήπως θα ήταν καλή ιδέα να αλλάξει το background layout του forum με του Αίματος?
Γιατί δεν μπορούμε να μπούμε στα θέματα για τις επετειακές συναυλίες;
Καλησπέρα Πάνο!

Ισως χρεαστει να αποσυνδεθεις και να συνδεθεις εκ νεου στο forum, γιατι τα μετακινησαμε σε αλλο σημειο.

Τι ακριβώς μήνυμα σας βγάζει; Τι βλέπεις;

Μπορεις να στειλεις ενα screenshot?
Γράφει "Δεν έχετε το δικαίωμα να αναγνώσετε την Δημόσια συζήτηση" και κολλάει.
Στα υπόλοιπα θέματα μπαίνεις κανονικά.
Αποσυνδέθηκα αλλά δεν άλλαξε κάτι.
Νομίζω και άλλα μέλη έχουν το ίδιο θέμα.
Ευχαριστώ!!!! Το κοιτάμε.
Λογικα λειτουργει τωρα
Ναι όλα ok.
Κλειδωμενο topic
απο 5