ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

Bravo

Μετάβαση στο τέλος της σελίδας
Γειά σας παιδιά είμαι καινούργιο μέλος στην παρέα σας.Συγχαρητήρια για την εκπληκτική δουλειά που έχετε κάνει στην Άννα.Εγω είμαι θαυμαστής της Νατάσας και υποστηρικτής της Άννας απο το 1999.Θα ήθελα να ρωτήσω στα μαγαζιά που τραγουδάει η Άννα πηγαίνετε σαν fan club ή ο καθένας οποτε το αποφασίσει?Καλή συνέχεια στην εκπληκτικη δουλειά που κάνετε
...................................WELCOME...................................!!!!
NAI NOMIZW TA PAIDIA POU EINAI ATHINA KAI EINAI STO FUN CLUB PHGAINOUN MAZI...!
Καλως ηρθες :welcome:
:welcome: :fannatics: :fannatics: :welcome:
:welcome:
σ ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια!!! καλως ηρθες!!! παντα σε events που αφορουν την αννα οργανωνομαστε!!!!! :D
απο κει και περα, οσες fannatic παρεες δημιουργουνται ειναι τελειες :) :)
kalwsorises stin parea mas....kalo fannachat!
WELCOME NATASSOVIE! :D

:welcome:
welcome! για αυτο που ρωτας να ξερεις οτι ολα θα οργανωνονται εδω:
http://www.fannatics.gr/forum/viewforum.php?f=17

:wink:
welcome natassovios :wink:
:welcome: :welcome:
natassovios έγραψε:Γειά σας παιδιά είμαι καινούργιο μέλος στην παρέα σας.Συγχαρητήρια για την εκπληκτική δουλειά που έχετε κάνει στην Άννα.Εγω είμαι θαυμαστής της Νατάσας και υποστηρικτής της Άννας απο το 1999.Θα ήθελα να ρωτήσω στα μαγαζιά που τραγουδάει η Άννα πηγαίνετε σαν fan club ή ο καθένας οποτε το αποφασίσει?Καλή συνέχεια στην εκπληκτικη δουλειά που κάνετε

ΓΕΙΑ ΣΟΥ! 125 ΠΟΣΤ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΒΡΕ ΘΗΡΙΟ?!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
pire ta polls me th seira :lol: :D :D 8)
εεεε τοσα χιλιαδες posts ειχε να αντιμετωσει ο ανθρωπος...σε τι να πρωτοαπαντησει :lol: :lol:
:lol: :lol: ante nte :lol: 8)