ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΩΝ FANNATICS

Μετάβαση στο τέλος της σελίδας
Αν κανείς διαβάσει τους όρους προσεχτικά, θα καταλάβει ότι δεν θα χρειάζεται να του εξηγήσουμε τι είναι αυτό. Είναι μια "προσπάθεια" του fannatics.gr να αποστέλλει ηλεκτρονικά, κάρτα μέλους προνομίων - δεν γίνεται έντυπα αφού το fannatics.gr λειτουργεί δωρεάν και είναι ΜΗ κερδοσκοπικός site.

Εσείς συμπληρώνετε την φόρμα με τα στοιχεία σας αντί κάθε φορά σε ένα event να μου στέλνετε emails για προσκλήσεις κτλ και να γίνεται χαμός...
ΜΟΛΙΣ ΣΑΣ ΕΓΚΡΙΝΟΥΜΕ θα σας σταλεί ένα email Με την κάρτα σας την οποία μπορείτε να τυπώσετε και να φέρνετε μαζί σας σε events.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟΝ SPAM/JUNK FOLDER ΣΑΣ!!!!

Σύντομα και ανάλογα με τις περιστάσεις θα ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ κάποια προνόμια, όπως εισιτήρια για τις συναυλίες π.χ , μπλουζάκια κτλ

ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ FANNATICS.GR ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ!!!!

Eννοείται ότι όλα είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!!

Άκης Πάνου
ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΙ. :D
kostmil έγραψε:ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΙ. :D

γιατί δε σε έχβ εγκρίνει ακόμα :twisted: :lol:
ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΩ ΚΑΡΤΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ! ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ! greeklish ...

ΟΠΩΣ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΚΤΛ! ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟ EMAIL!

ΦΟΡΜΕΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕ ΘΑ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ!!!

Οι πρώτες 50 κάρτες μελών προνομίων fannatics.gr εγκρίθηκαν.... Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας!
Oops. Εγώ την συμπλήρωσα στα ελληνικά χθες. Αλλά ακόμη δεν μου ήρθε κάτι... :roll:
Να ξαναστείλω με greeklish?
Ευχαριστώ! :)
EKANA ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ....ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΚΤΥΠΩΤΗ.......
ΤΕΣΠΑ ΚΑΤΙ ΘΣ ΒΡΩ...
ΝΑ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕ GREEKLISH????
Kι εγώ με Ελληνικά συμπλήρωσα τις φόρμες! Ευχαρίστως να το ξανακάνω με greeklish αλλά δε δέχεται δεύτερη συμπλήρωση στοιχείων... :?
ΕΙΠΕ ΒΡΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ...ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΙΛ ΔΕΝ ΜΟΥ ΡΘΕ ΑΚΟΜΑ :D
εμένα δεν μου έχει έρθει ακόμα....
:lol:

:urock: :fannatics: :urock:
ΤΗΝ ΠΗΡΑ!!!!!!! :D :D :D

ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!! :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΗΡΘΕ MAIL ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ;
ΤΕΣΠΑ ΕΣΤΕΙΛΕ PM ΣΤΟΝ ΑΚΗ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ..
sas ta diorthwsa ola. an kapoio efige me ellinikous its ok

min ta xanasteilete oi idioi ola OK! :D