ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

Περι forum & fannatics

Μετάβαση στο τέλος της σελίδας
Πώς να διαγράψω προσωπικά μηνύματα; Οταν πατάω "διαγραφή" και μετά "ΝΑΙ" δεν γίνεται απολύτως τίποτα, το μήνυμα παραμένει εκεί που ήταν.
Geia! to dokimasa molis kai se emena doulevei, kai me logariasmo melous.

Mporeis na mou peis akrivos ti ginete otan patiseis to "Nai"? kanonika prepei na se epistrepsei piso sti geniki selida me ta prosopika minimata, kai na sou diksei mia prasini epiveveosi oti to prosopiko sou minima exi diagrafi.
Γειά! Ευχαριστώ για την απάντηση. Λοιπόν, όταν πατήσω το ΝΑΙ, απλά επιστρέφει στο μήνυμα που ήθελα να διαγράψω, όχι στην γενική σελίδακαι δεν μου έρχεται καμία επιβεβαίωση.
Για κάποιο λόγο όμως, αν και βλέπω ότι έχω 50/50 αποθηκευμένα μηνύματα και σε απεσταλμένα και σε εισερχόμενα, το μήνυμα που ήθελα τώρα να στείλω, στάλθηκε, και ήρθε η απάντηση.
Νομίζω πως διαγράφεται αυτόματα το παλιότερο εισερχόμενο ώστε να δεχτεί ένα νέο.
Μπορεί, αλλά γιατί δείχνει 50/50;
Αφού σβήνεται ένα παλιό, κι έρχεται την ίδια στιγμή ένα νέο, άρα τα μηνυματα μένουν 50.
Οχι, εννοώ ότι έδειχνε 50/50 και πριν έρθει το νέο, αν και προσπάθησα να διαγράψω μερικά και δήθεν απέτυχα. Δηλαδή έρχονται μηνύματα, αλλά τα παλιά μένουν. Περίεργο.
Τι γίνεται με το forum;
Τους τελευταίους μήνες πολλές φορές είναι εκτός λειτουργίας για μία ή και παραπάνω ημέρες.
Καλησπέρα Πάνο!

Δυστυχώς υπάρχουν κάποια ζητήματα τεχνικης φυσεως με την εταιρεια που φιλοξενει το site, οποτε απλα περιμενουμε καθε φορα την επαναφορά.
Πάλι κάτι δεν πάει καλά. Το καμπανάκι μου έδειξε 11 ειδοποιήσεις ενώ στην πραγματικότητα ήταν posts/likes που είχα ήδη δει.
Επίσης, πριν από λίγο, όταν πάτησα "FORUM", εμφανίστηκε κάποιο σφάλμα, το μήνυμα ήταν απλά ERROR κτλ κτλ (δεν πρόλαβα να διαβάσω γιατι χωρίς να το σκεφτώ πολύ, ξαναπάτησα FORUM και επανήλθε) με αλλαγμένα χρώματα αλλά με τα κανονικά γραφικά, έβλεπα δηλαδή την Αννα και τους σελιδοδείκτες.
Ontos, ton telefteo kairo distixos exoume provlimata me ton server pou prospathoume na epilisoume.

Se mia apo aftes tis prospathies simera svisame kapia palia dedomena pou fenete oti dimiourgousan thema logo megalou arithmou dedomenon - sigkekrimena tis psifous se paliotera posts - ixame sxedon 1.8 ekatomiria psifous!.

Afto prokalese to prosorino thema pou prosekses Nat, to opio eixe sxesi me eidopiiseis gia thetikes & arnitikes psifous se posts sou, kai to opio exei tora epilithei.

Oso gia ta ipoloipa themata pou anaferes den ta exo ipopsi mou, pithano na itan kai afta prosorina:
- To error isos to petixes tin ora pou trexame to update?
- Otan les selidodeiktes? Afto akougete les kai den katevike full i selida

Opos kai na exei, an sou ksanasimvei please kane ena screenshot gia na doume akrivos to provlima!

Thanks!
Ναι, ναι, εννοείται, το ξέρω ότι δουλεύετε σκληρά για το το φορουμ μας, εγώ μόνο αναφέρω ό,τι παρατηρήσω για να το ξέρετε.
Όσο για τους σελιδοδείκτες, δεν ξέρω πώς να το περιγράψω καλύτερα επειδή έκανα το λάθος να μην σκεφτώ και να ξαναπατήσω γρήγορα το FORUM. Έβλεπα κανονικά όλη τη σελίδα, μόνο που τα χρώματα ήταν περίεργα, μπλε, γκρι, κάτι τέτοιο, και από κάτω, εκεί που εμφανίζονται τα topic, εμφανίστηκε το ERROR. Την επόμενη φορά θα βγάλω ένα screenshot (αν ξανασυμβεί).
Αχ συγνώμη, ελπίζω να είναι κατανοητά τα ελληνικά μου… :(
avtommy1987 έγραψε:Και αφού ενημερωνόμαστε από ινστα πρώτα , εδώ μέσα τι ερχόμαστε να κάνουμε αν δεν εχουμε και κάποια αποκλειστικότητα ;
Μην μου πείτε για συζήτηση , αυτή έχει σταματήσει εδώ και χρόνια. Άλλωστε τα μόνα μηνύματα που δικαιούμαστε να γράφουμε ειναι ποσο ωραία ειναι , ποσο ωραίο το νέο κομμάτι , ποσο αγαπιούνται με το Νίκο και αλλα τετοια.
Παλια υπήρχε λόγος ύπαρξης εδώ , τώρα ποιος ο λόγος ; Ίσως γιαυτο και μείναμε 20 άτομα να μπαινοβγαίνουμε.

Αρα να το κλεισουμε το forum;

Οι εποχες αλλαζουν, και τα μεσα επικοινωνιας επισης. Το 2008 που δημιουργηθηκε αυτο το forum, και αντικατέστηστησε καποια παλιοτερα forum/clubs, δεν υπηρχαν social networks και η επικοινωνια γινοταν αποκλειστικά απο sites που ηταν διαθεσιμα μεσω υπολογιστών. Στην εποχη μας, που τα πάντα επικοινωνούται μέσω των τηλεφωνικών μας συσκευών και των social networks, νομίζω είναι εύκολα αντιληπτό για ποιο λογο η χρηση ενος forum δεν ειναι πια το ιδιο ευχρηστη και δημοφιλής.
Το forum ομως παντα θα διαθετει ενα τεραστιο αρχειο, που παει πισω 15 χρονια, και θα εχει λογο υπαρξης - οσο ειναι οικονομικα εφικτό να συντηρείται.

Οσο για το θεμα της συζητησης, ειναι καθαρα θεμα διαθεσης των χρηστων του forum. Εχοντας περασει και απο αλλα forum, δεν νομιζω πως υπαρχει καποιος περιορισμος, το αντιθετο. Την ενδιαφερουσα και εποικοδομητική συζητηση την προκαλουν οι ιδιοι χρηστες του forum. Η μονη παρεμβαση που μπορει να υπαρχει ειναι οταν μεμονωμενα καποια μελη, χωρις να υπαρχει διαλογος, επαναλαμβανουν μονοτονα τις ιδιες αποψεις - και συνηθως η παρεμβαση απο moderators γινεται αφου ειδοποιηθουμε απο αλλα μελη. :) :wink:

Ειναι στα χερια ολων μας, να κρατησουμε το forum ζωντανο και με λογο υπαρξης.
razraz έγραψε:
avtommy1987 έγραψε:Και αφού ενημερωνόμαστε από ινστα πρώτα , εδώ μέσα τι ερχόμαστε να κάνουμε αν δεν εχουμε και κάποια αποκλειστικότητα ;
Μην μου πείτε για συζήτηση , αυτή έχει σταματήσει εδώ και χρόνια. Άλλωστε τα μόνα μηνύματα που δικαιούμαστε να γράφουμε ειναι ποσο ωραία ειναι , ποσο ωραίο το νέο κομμάτι , ποσο αγαπιούνται με το Νίκο και αλλα τετοια.
Παλια υπήρχε λόγος ύπαρξης εδώ , τώρα ποιος ο λόγος ; Ίσως γιαυτο και μείναμε 20 άτομα να μπαινοβγαίνουμε.

Αρα να το κλεισουμε το forum;

Οχι βέβαια, μην τολμήσετε! :) Εμένα με βοήθησε πάρα πολύ, εδώ ήρθα σε επαφή μαζί σας, από εδώ άρχισα να γνωρίζω έστω διαδικτυακά (αλλά και ζωντανά) άλλους φανς και επιτέλους ένιωσα σαν μέλος μιας μεγάλης κοινότητας. Το ινσταγκραμ είναι άλλο θέμα,και αυτό άνοιξα πρόσφατα χάρη στην ύπαρξη αυτού του φόρουμ.
Και μην ξεχνάτε ότι είμαστε κι εμείς, που ανήκουμε στην μειοψηφία όσων δεν έχουν σόσιαλ μίντια και η μόνη επαφή μας με την Άννα είναι αυτό το φόρουμ. :roll:

Αλοίμονο αν μιλάμε για κλείσιμο...!
Κλειδωμενο topic
απο 5