ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΩΝ FANNATICS

Μετάβαση στο τέλος της σελίδας
ΝΑΙ ΒΡΕ...ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΑ ΣΕ ΚΑΛΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΟΨΑ...ΣΑΝ ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ :lol: :lol: :lol:
altrig2004 έγραψε:Να ρωτήσω κάτι??? Σε τί μέγεθος να εκτυπώσουμε??? :1hehe: :1hehe: :1hehe: :1hehe: :1hehe: :1hehe:

Στο 1/4 του A4 λογικά ε??? Μη βγει καμιά γκουμούτσα!!!! :lol:

Στο 1/4 του Α4 είναι ήδη γκουμούτσα νομίζω.. :P

Έστειλα κ γω
Δεν είναι γκουμούτσα! Δε φαίνονται πολύ καθαρά τα γράμματα... Αλλά νομίζω είναι το καλύτερο μέγεθος! Τί όμορφη που είναι ε??? :lol: :lol: :lol: :lol:
Done!Efharistoume!
altrig2004 έγραψε:Δεν είναι γκουμούτσα! Δε φαίνονται πολύ καθαρά τα γράμματα... Αλλά νομίζω είναι το καλύτερο μέγεθος! Τί όμορφη που είναι ε??? :lol: :lol: :lol: :lol:

Δεν μου έχει έρθει ακόμα οπότε δεν μπορώ να κρίνω.. Είσαι σε πλεονεκτική θέση χαχα :P
Syggnomi,to Bravenet ti ine?Mou irthe link tou gia na kano confirmation kai ekana.Prepi na kano kai joining tora?
alexandrak έγραψε:Syggnomi,to Bravenet ti ine?Mou irthe link tou gia na kano confirmation kai ekana.Prepi na kano kai joining tora?

Πώς σου εμφανίστηκε αυτό?
σε μένα δεν ξέρω τι έχει γίνει και δεν την έχω λάβει... άντε ζηλεύω χαχα
coldking έγραψε:Πώς σου εμφανίστηκε αυτό?

Και σε μένα εμφανίστηκε.. Μου ήρθε ένα mail για confirm και το link με μετέφερε σε αυτή τη σελίδα.
chris_04071989 έγραψε:

Και σε μένα εμφανίστηκε.. Μου ήρθε ένα mail για confirm και το link με μετέφερε σε αυτή τη σελίδα.

και σε μενα επίσης :!:
chris_04071989 έγραψε:

ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΕΠΙΣΗΣ!!!!
Βασικά μου ήρθε η κάρτα οπότε δε νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή τη σελίδα. Άλλωστε δεν έκανα καν join σε αυτήν
coldking έγραψε:
alexandrak έγραψε:Syggnomi,to Bravenet ti ine?Mou irthe link tou gia na kano confirmation kai ekana.Prepi na kano kai joining tora?

Πώς σου εμφανίστηκε αυτό?

Me to pou estila tin sympliromeni etisi.
Όπως με ενημέρωσε η annam αυτό είναι για να μπορείτε να γραφτείτε παράλληλα και στο mailing list μας ώστε όταν υπάρχουν ανακοινώσεις για κάποιο προνόμιο, ή για κάτι σημαντικό από το fannatics να ενημερώνεστε μαζικά!

Οι αιτήσεις για τις κάρτες σας έχουν έρθει κανονικά. Θα πρέπει απλά να εγκριθούν από εμάς για να σας σταλούν στο e-mail σας! υπομονή....
Άλλη μια απορία -αν και μου ήρθε η κάρτα, thnx!-
Υπάρχουν κάποα κρητίρια έγγρισης ή είναι τυπικό το θέμα;
Δηλαδή μπορεί να βγάλει κάρτα οποιοδήποτε μέλος; Ενεργό ή μη;