ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

Δαιμονες: The Final Contest!

13 Μαΐου 2013

Oι Δαίμονες του Νίκου Καρβέλα (ιστορία- στίχοι Σταύρου Σιδερά) σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα με πρωταγωνίστρια την Άννα Βίσση ήταν το έργο-αποκάλυψη του χειμώνα.

Μουσική που υμνήθηκε, παραγωγή που εντυπωσίασε, ερμηνείες που ξεχώρισαν, συνέβαλαν όλα σε μια καλλιτεχνική και εισπρακτική επιτυχία ανάλογη - αν όχι, μεγαλύτερη - του πρώτου ανεβάσματός τους πριν από 22 χρόνια.
Πάνω από 40.000 θεατές συνέρρευσαν μέσα σε περίπου ένα μήνα στο θέατρο Παλλάς και έζησαν την εμπειρία των Δαιμόνων!

Το fannatics.gr ανακοινώνει την έναρξη του "Δαίμονες FINAL CONTEST":

- Όλα τα μέλη που έχουν κάνει ήδη χρήση της προνομιακής προσφοράς του fannatics.gr ( Κράτηση στην Κα Α. Ζαφειροπούλου - 697 430 1941 ) & θα κάνουν μέχρι τέλος Μαΐου , μπαίνουν αυτομάτως στην μεγάλη κλήρωση για να κερδίσουν ένα συλλεκτικό και μοναδικό Δαίμονες Gift Box!

Για τις τελευταίες 2 εβδομάδες τις παράστασης , τα μέλη που κάνουν χρήση της προσφοράς θα μπαίνουν και σε μια καθημερινή κλήρωση & 4 τυχεροί,  θα έχουν την ευκαιρία να δουν την Άννα Βίσση από κοντά.

 

Έπαθλο:

Το Δαίμονες Gift Box θα περιέχει ένα t-shirt της παράστασης, 3 κονκάρδες - Δαίμονες  & ένα υπογεγραμμένο, από την Άννα Βίσση, πρόγραμμα της παράστασης .

Όροι:

1. Όλα τα μέλη του fannatics.gr που έχουν κάνει κράτηση στην Κα Αλεξάνδρα Ζαφειροπούλου ( Event Moderator του fannatics.gr ) και χρήση της προνομιακής προσφοράς του fan club για την παράσταση Δαίμονες, μπαίνουν αυτομάτως στη λίστα, για να διεκδικήσουν το συλλεκτικό δώρο.

2. Δικαίωμα συμμετοχής στη λίστα, έχουν μόνο τα Usernames, των εγγεγραμμένων μελών του fannatics.gr

3. H λίστα θα ανακοινωθεί από το fannatics.gr την 1η εβδομάδα του Ιουνίου

4. Μετά από κλήρωση, σε συνεργασία με το Anna Vissi Management Team θα ανακοινωθεί το τυχερό μέλος. ( Τα στοιχεία επικοινωνίας των μελών, τα έχει η Κα Ζαφειροπούλου κατά τη χρήση της προσφοράς )

5. Σε περίπτωση αδυναμίας επικοινωνίας με το νικητή/νικήτρια, εντός 3 ημερών θα πραγματοποιηθεί εκ νέου κλήρωση.

 

Καμαρίνια:

Από την Τετάρτη 15/05/13 και μέχρι την τελευταία παράσταση, τα μέλη που κάνουν χρήση της προνομιακής προσφοράς του fannatics.gr, θα μπαίνουν σε καθημερινή κλήρωση και 4 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να δουν την Άννα Βίσση στο καμαρίνι μετά το τέλος της παράστασης.

Όροι:

1. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο τα μέλη - usernames του fannatics.gr ( όχι παρέα που δεν είναι εγγεγραμμένα μέλη -εξαιρούνται οι συνοδοί ανηλίκων μελών ).

2. Οι τυχεροί θα ενημερώνονται τηλεφωνικώς από την Κα Ζαφειροπούλου, για να παραμείνουν στο χώρο του θεάτρου, μετά το τέλος της παράστασης. Σε περίπτωση που κάποιο μέλος αδυνατεί ή δεν επιθυμεί το δικαίωμα πρόσβασης του, παρακαλείται να το μεταφέρει στην Κα Ζαφειροπούλου για να πραγματοποιηθεί εκ νέου κλήρωση για τη θέση του.

3. Τα ονόματα των τυχερών θα έχουν δοθεί στη Κα Νίκη Βίσση Μπούφη.

4. Η κλήρωση θα πραγματοποιείται ανάλογα με τη συμμετοχή των μελών στην προνομιακή προσφορά σε συνεργασία με το Αnna Vissi Management Team.

5. Άτομα που έχουν δει ήδη την Κα Βίσση στο καμαρίνι, θα ακυρώνεται η συμμετοχή τους.

6. Σε οποιαδήποτε περίπτωση ανάρμοστης συμπεριφοράς, οι υπεύθυνοι ασφαλείας του θεάτρου διατηρούν κάθε δικαίωμα να απαγορεύσουν την είσοδο στο καμαρίνι της Κας Βίσση.