ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

H αποθεωση της Αννας Βισση στη Λεμεσο! Δειτε αποκλειστικα video και φωτογραφιες!

28 Ιουλιου 2013

Την απόλυτη αποθέωση έζησε χθες η Άννα Βίσση στη sold-out συναυλία της στην Λεμεσό από περίπου 2,000 θαυμαστές όλων των ηλικιών.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης (More Coming Soon):


ROUND 1

Στις 21.10 χθες βράδυ τα φώτα χαμήλωσαν χωρίς προειδοποίηση και η Άννα Βίσση ανέβηκε στη σκοτεινή σκηνή τραγουδώντας acapella το τραγούδι "Η πιο μεγάλη απάτη είναι ο έρωτας". Τα φώτα δυναμώνουν και αποκαλύπτουν το κατακόκκινο φόρεμα της με ένα τεράστιο σκίσιμο στο πλάι. Με αψεγάδιαστη φωνή, αφού καλωσόρισε το κοινό, συνέχισε τραγουδώντας παλιές και καινούργιες αμέτρητες επιτυχίες για περισσότερη από μία ώρα. Αποδείξεις, Προτιμώ, Πράγματα, Δεν θα υπάρξει άλλο, Σε σκέφτομαι συνέχεια, Ώρα να φεύγω, Τραύμα και την "σπάνια" Βενετία!

ROUND 2

Η συνέχεια ήταν Kυπριακή υπόθεση! Η Άννα καλεί στη σκηνή ένα 17χρονό Κύπριο βιολιστή για να την συνοδεύσει σε Κυπριακά τραγούδια: Γιασεμί, Αγάπησα τον που καρκιάς, Ψιντρή βασιλιτζιά μου, Βράκα αλλά και Χρυσοπράσινο φύλλο με τους θαυμαστές της παράλληλα να της φοράνε δώρα επί σκηνής. Βραχιόλια, κολιέ, λουλούδια και γιασεμιά φορτώνονται στην ασταμάτητη Άννα!

ROUND 3

Δαίμονες! Η Άννα εμφανίζεται στη σκηνή και εξηγεί στο κοινό την ιστορία των Δαιμόνων παρουσιάζοντας την Εβελίνα Παπούλια που θα αρχίσει τον γύρο των Δαιμόνων με το "Πάρε με". H συνέχεια αναμενόμενη και συγκλονιστική! Η βασίλισσα Ροζάννα επισκέπτεται την κακιά μάγισσα στα μπουντρούμια και χωρίς σκηνικά και κοστούμια, Άννα και Εβελίνα μας πείθουν πως είμαστε και εμείς στην πρώτη σειρά του Παλλάς ενώ τραγουδούν το νέο κομμάτι των Δαιμόνων "Ίσως είμαστε το ίδιο". Ο Παναγιώτης Πετράκης εμφανίζεται στη σκηνή και μεταμορφώνεται σε Ντάνιελ για να τραγουδήσει "Tελείωσε η παράσταση" με την Εβελίνα και "Φοβάμαι" με την Άννα που δίνει μαθήματα άψογης ερμηνείας σε μια από τις ωραιότερες ερμηνείες της καριέρας της. Η "παράσταση" συνεχίζεται με "Δαίμονες" και κλείνει με το τραγούδι της "Αποκάλυψης" και η Άννα Βίσση, η Εβελίνα Παπούλια και ο Παναγιώτης Πετράκης καταχειροκροτούνται από το κοινό της Λεμεσού!

(Special thanks to VISSIFREAK)

ROUND 4

Εβελίνα και Παναγιώτης τραγουδούν μερικά τραγούδια της επιλογής τους μέχρι να εμφανιστεί η Άννα για να τραγουδήσουν μαζί τα "Με αγάπη από μένα για σένα" και τις "Καλοκαιρινές Διακοπές" του Νίκου Καρβέλα! Η δεύτερη έκπληξη για το κοινό και ιδιαίτερα για τους fannatics ήταν η επιλογή της Άννας να τραγουδήσει το παλιό τραγούδι του Νίκου Καρβέλα "Ρομπότ" για πρώτη φορά! Η συνέχεια "καρβελική" αφού η Άννα καλεί ξανά τον Παναγιώτη Πετράκη στη σκηνή για να τραγουδήσουν μαζί τα ντουέτα που έχει πει με τον Νίκο Καρβέλα.

ROUND 5

Η ώρα είναι 12.20 και οι πρώτες νότες του "Δεν είναι ψέμα" ακούγονται δυνατά και ένα κάλεσμα της Άννας αρκεί για να ξεσηκώσει το κοινό! Εκατοντάδες θαυμαστές άφησαν τις θέσεις τους και έτρεξαν στη σκηνή και ξαφνικά το αμφιθέατρο μεταμορφώθηκε σε αρένα γηπέδου. Η 4η ώρα της συναυλίας συνέχισε με ένα απρόσμενο medley από μπαλάντες και dance:  Όσο έχω φωνή, Τυραννιέμαι, Δεν θέλω να ξέρεις, Κραυγή, Γκάζι, Είσαι, Θάνατος Είναι η Αγάπη. Φινάλε με "Δώδεκα" και το αννάστατο αμφιθέατρο αποθεώνει την Άννα η οποία έφυγε από την σκηνή με μια ευχή: "Όλα να 'ναι καλά!".

 

ROUND 6

H συναυλία τελειώνει αλλά τουλάχιστον 200 άτομα περιμένουν την Άννα Βίσση δίπλα από το αυτοκίνητο της και ελπίζουν σε ένα αυτόγραφο ή μία φωτογραφία μαζί της. Μία ώρα μετά, οι πιο υπομονετικοί θαυμαστές είχαν την τύχη να μπουν backstage αφού η Άννα δέχτηκε πολλούς από αυτούς στο καμαρίνι της δείχνοντας ξανά πόσο πολύ αγαπάει τον κόσμο που την ακολουθεί.

 

ROUND 7

Το επόμενο ραντεβού μας με την Άννα, την Εβελίνα και τον Παναγιώτη θα είναι τη Δευτέρα, 29 Ιουλίου στη Λάρνακα και... κάτι μας λέει ότι η συναυλία δε θα είναι η ίδια!