ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

Αννα με πολυ παθος εζησε η Λαρνακα! Δειτε 10 νεα video και 350 φωτογραφιες!

30 Ιουλιου 2013

Η Άννα Βίσση επέστρεψε στην γενέτειρα πόλη της και με ανανεωμένο πρόγραμμα και τρελά κέφια μάγεψε το κοινό για ακόμη μια φορά! Η συναυλία άρχισε με την "απάτη του έρωτα" και την Άννα μέσα στην κόκκινη τουαλέτα της πιο sexy και πιο εντυπωσιακή από ποτέ!

Η Άννα συνέχισε τραγουδώντας μεγάλες επιτυχίες που ετοιμάζουν το κοινό για το επόμενο μέρος της συναυλίας!

Εβελίνα Παπούλια και Παναγιώτης Πετράκης ανεβαίνουν στην σκηνή και ζωντανεύουν μαζί με την Άννα τους ‘Δαίμονες’ για δεύτερη βραδιά! Πάρε με, Ίσως είμαστε το ίδιο, Φοβάμαι, Δαίμονες, Αποκάλυψη, Kλείνω τα μάτια, και το κοινό-ανάμεσα τους και ο Σταύρος Σιδεράς-παρακολουθεί μαγεμένο τα κορυφαία κομμάτια της ροκ όπερας.

Διάλειμμα και επιστροφή με κυπριακά κομμάτια! Η Άννα ερμηνεύει τραγούδια της πατρίδας ανάμεσα στα οποία και ένα από τα πιο αγαπημένα των fan, την ‘Βράκα’!

Tο dance μέρος του προγράμματος αρχίζει με "Δεν είναι ψέμα" και η Άννα ανεβαίνει στις κερκίδες για να χορέψει με το κοινό ξεσηκώνοντας το αμφιθέατρο και τους 2,000 θεατές! Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε ένα μικρό κοριτσάκι τριών ετών όταν ανέβηκε στην σκηνή για να τραγουδήσει μαζί με την Άννα το ‘Τυραννιέμαι!’

Η Άννα υποδέχεται ξανά στην σκηνή τον Παναγιώτη και την Εβελίνα για να την συνοδεύσουν σε μεγάλες επιτυχίες της καριέρας της και καθώς τους αποχαιρετά την περιμένει μια μεγάλη έκπληξη! Η ορχήστρα παίζει τις πρώτες νότες του ‘Σ’αγαπώκαι μια τούρτα ανεβαίνει στην σκηνή! Η Άννα κλείνει 40 χρόνια στην μουσική και οι Fannatics ξέρουν πώς να το γιορτάσουν! H Άννα δεν κρύβει την έκπληξη της και φωνάζει ένα τεράστιο "Fannatics σας αγαπώ!!!".


Η Άννα εμφανώς συγκινημένη ευχαριστεί το κοινό που είναι πάντα δίπλα της και τους χαρίζει μερικές από τις πιο ερωτικές μπαλάντες της! Γκάζι, Δεν θέλω να ξέρεις, Δώδεκα και η ερμηνεία της Άννας κάνει τους fans να χαρακτηρίσουν την συγκεκριμένη συναυλία μια από τις καλύτερες που έχει δώσει ποτέ στο νησί!

Δείτε 350 νέες φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης από μιά από τις καλύτερες συναυλίες της Άννας στη Fannatic Gallery!

Τελευταίος σταθμός των συναυλιών στο νησί η sold-out Λευκωσία απόψε το βράδυ!