ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

Κυκλοφορησαν τα remixes του "Προτιμω να πεθαινω"!!!

04 Δεκεμβριου 2016

Μπορεί εμείς να αναμένουμε ακόμη την κυκλοφορία του Video Clip για το "Προτιμώ", η Panik Gold ωστόσο κυκλοφόρησε στα διαδυκτιακά καταστήματα ένα Remixes Pack του. Το οποίο άλλαξε τίτλο, έγινε πιο extended, λέγεται "Προτιμώ να πεθαίνω" και μπορείτε να το αποκτήσετε εδώ:

Πριν ένα χρόνο που κυκλοφόρησε η "Συνέντευξη", το μάθαμε και το αγαπήσαμε ως "Προτιμώ". Όμως πολλοί ραδιοφωνικοί σταθμοί το μπέρδευαν με το Προτιμώ του 2012, οπότε ίσως και γι' αυτό να άλλαξε η ονομασία του κομματιού. Έγκυρες πηγές μας πάντως αναφέρουν ότι ο αρχικός τίτλος ήταν "Προτιμώ να πεθαίνω" και τον άλλαξαν λίγο πριν κυκλοφορήσει η "Συνέντευξη" για να είναι πιο εύηχος!!!

Και ω ναι, η "Συνέντευξή" μας έκλεισε τον πρώτο της χρόνο!!!

Σε άλλα νέα, το video clip του "Ξανά μανά" έκλεισε τα 1.000.000 views στο youtube!

Ένα τραγούδι που έκανε ουσιαστική αίσθηση στην ελληνική μουσική και όλο και περισσότεροι καλλιτέχνες το εντάσσουν στα προγράμματά τους πια. Μπράβο Άννα! Μπράβο Νίκο! Πάμε να το ακούσουμε ξανά μανά...

Όσον αφορά το Video Clip του "Προτιμώ να πεθαίνω" ... αναμένεται σύντομα... Για την ώρα απολαμβάνουμε το Remixes Pack του και μια φωτογραφία από το video clip που διέθεσε η Panik Gold μέσα από τα social media της.