ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

Παρτυ εορτασμου των 10 χρονων Fannatics.gr!

14 Ιανουαριου 2018

Την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου γιορτάσαμε τα 10α γενέθλιά μας, παρέα με πολλούς φίλους που ήρθαν να μας τιμήσουν στο Hotel Ερμού. Μπορεί εν τέλει να μην τραγουδήσαμε παρέα τα Χρόνια Πολλά, μα "ένα μονάχα δεν ξεχνάμε ποτέ μας", να το μοιραστούμε με εσάς:

Η Άννα ωστόσο από σκηνής, επέλεξε να μας αφιερώσει ένα πολύ γλυκό και διαχρονικό της τραγούδι το οποίο, σίγουρα το τραγουδήσαμε όλοι παρέα, το "Χωρίς το μωρό μου".

Από μέρους μας, δε θα μπορούσαμε να μη σας ευχαριστήσουμε για τα τόσα χρόνια της στήριξης του Fannatics.gr κι έτσι σκεφτήκαμε να κληρώσουμε δυο επετειακά άλμπουμ που δημιουργήσαμε από φωτογραφίες θαυμαστών που απεικονίζουν την Άννα από το 2008 μέχρι και σήμερα. Νικητές της βραδιάς ήταν η @nastazia90 και ο @apostolis_mg. Όμως τα δώρα δε σταμάτησαν εκεί, αφού και η ίδια η Άννα θέλησε να δώσει ένα δώρο σε έναν από τους θαυμαστές της και φυσικά ο αριθμός που επέλεξε ήταν το 12!

 

Ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά όπου από τα πιο παλιά μέχρι τα νεότερα μέλη της παρέας μας, μαζεύτηκαν και είμαστε ευγνώμονες γι'αυτό. Ευχαριστούμε ιδιέταιρα τον κύριο Βασίλη Σιμσιρίκη και την κυρία Νίκη Βίσση για την άριστη συνεργασία, την ομάδα του Hotel Ερμού για την τόσο καλή εξυπηρέτηση και βοήθεια και φυσικά την Άννα Βίσση για τη δοτικότητα και την αγάπη της, όλα αυτά τα χρόνια! Ευχαριστούμε θερμά για την παραχώρηση των φωτογραφιών τους για τη δημιουργία του άλμπουμ μας τους: Κλεάνθη Αναστασιάδη, Γιάννα Κατσάπη, Μιχάλη Λαμπρόπουλο, Μάρκο Μυγιάγκη, Αλίκη Ξαγοράρη και Άντρη Τσιαρλή.Χρόνια μας πολλά παιδιά!

Ήσασταν κι εσείς εκεί; Πείτε μας πως περάσατε εδώ!