ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

Η Αννα Live στο Hellenic Initiative Gala!!!

12 Μαΐου 2018

Μια μοναδική εμφάνιση στο Λονδίνο και μάλιστα για καλό σκοπό έχει στο πρόγραμμά της η Άννα Βίσση. Την Τετάρτη, 16 Μαϊου 2018, η Άννα θα εμφανιστεί για φιλανθρωπικό σκοπό στο 3o Gala του The Hellenic Initiative στο Λονδίνο. Ένα Gala που έχει σαν σκοπό τη συγκέντρωση πόρων για τους σκοπούς των οργανισμών της Νεολαίας της Ελπίδας και του The Home Project μέσω της κοινότητας του The Hellenic Initiative, που έχει σκοπό τη βοήθεια στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής και οικονομικής κρίσης της Ελλάδας.

Η αποστολή της Νεολαίας της ΕΛΠΙΔΑΣ, μιας επιτροπής του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, είναι η ευαισθητοποίηση και δραστηριοποίηση σχετικά με την ψυχολογική φροντίδα των παιδιών που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες. Ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2015 από μια ομάδα νέων ηλικιακά μελών της ΕΛΠΙΔΑΣ που φιλοδοξούν να χτίσουν πάνω στο ισχυρό όραμά της με καινούργιες ιδέες και δράσεις αλλά πάντα με την ίδια αγάπη για το άρρωστο παιδί και την οικογένειά του. Περισσότερες πληροφορίες και δωρεές εδώ!

Το Home Project είναι μια ενοποιητική πρωτοβουλία που δημιουργήθηκε για την αντιμετώπιση των αναγκών των παιδιών προσφύγων που έχουν φτάσει στην Ελλάδα μόνα τους. Το Home Project υπάρχει για να τους φέρει σε ασφαλές καταφύγιο παρέχοντας ασφάλεια, αξιοπρέπεια, εκπαίδευση και ασφαλείς συνθήκες διαβίωσης. Περισσότερες πληροφορίες και δωρεές εδώ!

Για πληροφορίες και εισιτήρια για το Gala του The Hellenic Initiative πατήστε εδώ!!!

 

Άννα σε ευχαριστούμε που συνεχίζεις να μας κάνεις υπερήφανους με τις δράσεις σου...

Οι fannatics σου...