ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

Live Δισκος απο την Αννα Βισση!!!

17 Ιουλιου 2018

Το θέλαμε... Το ζητάγαμε... Πριν αρκετούς μήνες το μάθαμε... Και τώρα το αναμένουμε!!! Μιλάμε βεβαίως για την επερχόμενη κυκλοφορία ενός live δίσκου από την Άννα Βίσση. Από μια Άννα Βίσση με μια καριέρα 45 ετών που περιλαμβάνει μόνο 2 επίσημες Live κυκλοφορίες, αφήνοντας ένα μεγάλο κενό στους fannatics σε αυτόν τον τομέα. Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα να κλείσει και αυτό το κενό. Και πόσο καλύτερο κλείσιμο από ένα live όπως αυτό του Hotel Ermou, όπου παρουσιάζεται ανανεωμένη ολόκληρη η δισκογραφική διαδρομή της Άννας;

Πριν λίγες εβδομάδες η τόσο η Άννα όσο και η Panik Records δημοσίευσαν το εξώφυλλο του δίσκου στο Instagram και έκαναν τους fannatics να παραλύουν από ανυπομονησία. Και μάλιστα το εξώφυλλο έκανε κάποιους πιο ψαγμένους να χαμογελάσουν, διότι η φωτογραφία του είναι τραβηγμένη από έναν fannatic: To Mάρκο Μυγιάκη!!! Ο δίσκος αναμένεται να κυκλοφορήσει τη Δευτέρα 23 Ιουλίου.

Και μετά από καιρό αναμονής ήρθε η ώρα να μάθουμε τα πρώτα στοιχεία του live αυτού δίσκου: Πρόκειται για ένα τριπλό δίσκο που περιλαμβάνει 68 τραγούδια που παρουσιάστηκαν στα 3 χρόνια στο Hotel Ermou. Ένας δίσκος που δουλεύτηκε για μήνες στο studio έτσι ώστε ο ήχος του να είναι αψεγάδιαστος. Πέρα όμως από τον ήχο έχει δουλευτεί πολύ και η φυσική ύπαρξη του δίσκου, αφού θα αποτελείται από τα τρία cds μέσα σε μια πολυτελή κασετίνα - κόσμημα με booklet 32 σελίδων γεμάτων με πληροφορίες, σημειώματα και φωτογραφίες τραβηγμένες από fannatics και μη!!!

Και η ερώτηση που όλους μας καίει: Πότε κυκλοφορεί; Στην πρόσφατη συνέντευξη της στο pellanews.gr για την προώθηση της συναυλίας της στην Έδεσσα στις 16/07/2018, η Άννα απάντησε και σε αυτό: Σε περίπου μια εβδομάδα θα κυκλοφορήσει ολόκληρος ο δίσκος σε ψηφιακή μορφή (itunes, google play, spotify κτλ) ενώ λίγες εβδομάδες αργότερα θα κυκλοφορήσει στα δισκοπωλεία και η πολυτελής κασετίνα του δίσκου!!!

Εντελώς fannatic οι διακοπές μας φέτος λοιπόν, αφού πέρα από το Summer Tour που έχει ήδη ξεκινήσει, η Άννα θα μας συντροφεύει σε όλες μας τις δραστηριότητες μέσω αυτού του Live δίσκου!!!

Βρείτε την επίσημη Tracklist πατώντας εδώ!

Καλό καλοκαίρι fannatics και ... δυναμώστε την ένταση!!!