ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

Η συναυλια στην Ιμβρο και τα τελευταια νεα της Αννας Βισση

31 Ιουλιου 2011

Η αποκλειστική πληροφορία του fannatics.gr για την πρόταση, που δέχτηκε η Άννα Βίσση από φίλο της επιχειρηματία της Σαντορίνης να τραγουδήσει στην Ίμβρο και τα έσοδα από τη συναυλία να διατεθούν για την ανέγερση γηροκομείου, που θα φιλοξενήσει τους ηλικιωμένους κατοίκους του νησιού, επιβεβαιώνεται σήμερα με δηλώσεις του ίδιου του επιχειρηματία στην Espresso της Κυριακής!

Στο δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso της Κυριακής μεταξύ άλλων αναφέρεται:

"...Η δημοφιλής τραγουδίστρια βρέθηκε πριν από λίγο καιρό σε ένα αγαπημένο της προορισμό, τη Σαντορίνη, μαζί με την καλή της φίλη Πατρίτσια Φιλντ και τη σκηνοθέτιδα Κριστίν Κρόκος.

Οι τρεις καλές φίλες φιλοξενήθηκαν στην προεδρική σουίτα του «Volcano View» στα Φηρά από τον φίλο της τραγουδίστριας, τον επιχειρηματία Ανδρέα Πατηνιώτη, με θέα στη θάλασσα και στο ηφαίστειο.

Η Αννα Βίσση αγαπάει πολύ το νησί και έχει πολλούς καλούς φίλους που την περιμένουν. Ενας από αυτούς είναι και ο Αλέξανδρος Μπιρίγκος από την Ιμβρο, ο οποίος διατηρεί το εστιατόριο «Sunset» στο Αμμούδι της Οίας και φημίζεται εδώ και δεκαετίες για την αστακομακαρονάδα του. Μάλιστα, πέρυσι το είχε επισκεφθεί και η διάσημη Οπρα Γουίνφρεϊ. Η Αννα, αφού απόλαυσε το μοναδικό ηλιοβασίλεμα, στρώθηκε στην κουζίνα μαζί με τη σύζυγο του ιδιοκτήτη Χρύσα και ετοίμασαν το βραδινό για εκείνη και την παρέα της.

Στη διάρκεια του φαγητού και με πολύ καλή διάθεση του πρότεινε να του αφιερώσει ένα τραγούδι «α καπέλα» και τότε εκείνος βρήκε την ευκαιρία που περίμενε. «Αννα, θέλω μια μεγάλη χάρη από εσένα» της είπε και συνέχισε: «Θέλω να με βοηθήσεις να χτίσουμε ένα γηροκομείο για τους Ελληνες γέροντες της Ιμβρου που υποφέρουν». «Με ποιο τρόπο;» του απάντησε η δημοφιλής τραγουδίστρια με ενδιαφέρον. «Με μία συναυλία που τα έσοδα θα πάνε στην ανέγερση του γηροκομείου» απάντησε εκείνος. «Αποκλείεται εκεί! Γνωρίζεις τις θέσεις μου για το θέμα της Κύπρου» του απάντησε η Αννα αμέσως. Ομως, η επιμονή του φίλου της και πάνω απ' όλα η ευαισθησία έκαναν την Αννα Βίσση να το ξανασκεφτεί και τελικά να αλλάξει γνώμη και να πειστεί.

Η είδηση λοιπόν είναι -και το γράφουμε αποκλειστικά στην «Espresso της Κυριακής»- ότι η Αννα Βίσση θα τραγουδήσει τον επόμενο Δεκαπενταύγουστο στη μαρτυρική Ιμβρο για καλό σκοπό. «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη χρυσή καρδιά της φίλης μου. Ηδη τους το ανακοίνωσα στο νησί» μας είπε ο Αλέξανδρος Μπιρίγκος. «Είναι μοναδική τραγουδίστρια αλλά και φοβερή μαγείρισσα» κατέληξε...".

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα της Espresso της Κυριακής εδώ

Η συναυλία στην Ίμβρο δεν προβλεπεται να γίνει αυτό τον Αύγουστο, αφού η Άννα Βίσση βρίσκεται ήδη στο εξωτερικό κι αναμένεται να επιστρέψει στα τέλη Αυγούστου για να πραγματοπιήσει 4 συναυλίες στην Κύπρο!