ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

Η Αννα Βισση μιλαει για την επιθεση του Η. Κασιδιαρη σε Κανελλη και Δουρου!

11 Ιουνιου 2012

Η Άννα Βίσση κατά τη διάρκεια επίσκεψής της σε φιλανθωπικό bazaar στη Θεσσαλονίκη μίλησε στην κάμερα του Star Channel για τη δημιουργικότητα των παιδιών, που συμμετείχαν στο bazaar λέγοντας χαρακτηριστικά: "Τα παιδιά, τελικά, σήμερα μας μαθαίνουν πιο πολλά από τους μεγάλους. Κάτι τέτοια είναι, που δείχνουν στον κόσμο ότι χρειαζόμαστε ανθρωπιά και αγαπή. Η δημιουργικότητα των παιδιών αυτών είναι κάτι το εκπληκτικό!".

Όπως ήταν φυσικό, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την Άννα και για την επίθεση του υποψηφίου βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη κατά της Λιάνας Κανέλλη του Κ.Κ.Ε. και της Ρένας Δούρου του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ.

"Είναι από αυτά που δε θες να βλέπεις, αλλά δυστυχώς συμβαίνουν και είναι απόρροιες, πιστεύω, μεγάλης αγανάκτησης, μεγάλου stress... Δεν περίμενα να το δω πάντως αυτό στην τηλεόραση και ειδικά μεταξύ τέτοιων ανθρώπων. Τι να σας πω;" σχολίασε η Άννα, ενώ για το τι θα ψηφίσει στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής είπε: "Είμαι κι εγώ ένας από τους ανθρώπους, που τα έχουν λίγο χαμένα έως πολύ και πραγματικά, ενώ σύντομα ψηφίζω, ακόμα μέσα μου δεν έχω αποφασίσει, γιατί θέλω να είναι πολύ υπεύθυνη αυτή η ψήφος που θα ρίξω."

Τέλος, η Άννα στην ερώτηση αν θα πολιτευόταν απάντησε: "Μ' αρέσει ακόμα η μουσική! Νομίζω ότι αν πολιτευτώ θα χάσω την αγνότητά μου απέναντι σε αυτό, που αγαπάω να κάνω."

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της Άννας Βίσση