fannatics.gr - Anna Vissi Official Fan Club

Anna Vissi Official Fan Club

Στο περιεχόμενο

Αλλαγή γραμματοσειράς

Latest Buzz

-- Take it! Take another little piece of my heart now, baby.... Πόσο την πάω όταν ροκάρει!!!

Posted on: 08/01/2014 17:04
+5

-- O PONOS THS AGAPHS...foverh ermhneia...<3

Posted on: 08/01/2014 1:50
+5

Το ξέρω πως υποφέρεις γιατί δε θες να με πικράνεις. Το ξέρω αισθάνεσαι τύψεις γι' αυτό που τώρα πας να κάνεις. Μάτια μου γλυκά, τα πράγματα για μένα είναι απλά. Δε με αγαπάς, το ξέρω, νιώθω σα να μη σε ξέρω. Μη μου λες πως με λατρεύεις, μάτια μου, με κοροϊδεύεις, δε με αγαπάς. x2 Δε με αγαπάς. Πέταξες και δε σε φτάνω τώρα ό,τι και να κάνω. Δε με αγαπάς, δε με αγαπάς. Το ξέρω, η φλόγα έχει σβήσει και προσπαθείς να μου το κρύψεις. Το ξέρω, θες να μ' αφήσεις, μα δεν θες να με συντρίψεις. Τώρα είναι αργά, τα φώτα της καρδιάς σου είναι κλειστά. Δε με αγαπάς, το ξέρω, νιώθω σα να μη σε ξέρω. Μη μου λες πως με λατρεύεις, μάτια μου, με κοροϊδεύεις, δε με αγαπάς. x2 Δε με αγαπάς. Πέταξες και δε σε φτάνω τώρα ό,τι και να κάνω. Δε με αγαπάς, δε με αγαπάς. Τίποτα μου λες δεν έχει αλλάξει, όλα, μωρό μου, είναι εντάξει, τίποτα ποτέ δεν άλλαξε για μας. Μα εγώ άλλο βλέπω, άλλο νιώθω, άλλο αισθάνομαι.

Posted on: 07/30/2014 8:38
+3

Άνοιξη,χειμώνα,καλοκαίρι,φθινόπωρο. με το βλέμμα πάντα καρφωμένο στο κενό. Δε με νοιάζει τίποτα,για όλα αδιαφορώ,αδιαφορώ. Χωρίς το μωρό μου,χωρίς το μωρό μου, χωρίς το μωρό μου δεν πάω πουθενά. Χωρίς το μωρό μου,χωρίς το μωρό μου, χωρίς το μωρό μου τίποτα. Δεν ακούω,δε μιλώ, ούτε κλαίω,ούτε γελώ. Δεν υπάρχω,δεν αισθάνομαι ούτε κρύο,ούτε ζεστό. Δεν ακούω,δε μιλώ, ούτε κλαίω,ούτε γελώ. Δεν υπάρχω,δεν αισθάνομαι, δε ζω. Χωρίς το μωρό μου,χωρίς το μωρό μου, χωρίς το μωρό μου τίποτα. Μάιο,Ιούνιο,Ιούλιο,Αύγουστο μοιάζει η ζωή μου με αστείο άνοστο. Θέλω να γελάσω,να γλεντήσω όμως δεν μπορώ, όμως δεν μπορώ.

Posted on: 07/30/2014 7:33
+3

Κινητό τηλεφωνάκι έχει γίνει τώρα τελευταία η καρδιά σου. Κανένα μήνυμα από'μένα δεν υπάρχει αποθηκευμένο στη μνήμη τη δικιά σου. Για'μένα κάποτε χτυπούσε σα δαιμονισμένο, τάρα όμως είναι απενεργοποιημένο. Κινητό τηλεφωνάκι, μου αδειάζεις κάθε λίγο και λιγάκι. x2 Εγώ σ'αγαπάω,εγώ σε φροντίζω και τις μπαταρίες σου μ'αγάπη τις γεμίζω. x2 Κινητό τηλεφωνάκι μου σε ψάχνω και μηνύματα σου αφήνω. Μα της καρδιάς σου ο κωδικός συνέχεια άλλαζει κι απ'το κλάμα σβήνω. Δε θέλω άλλο πια να σε κρατάνε χέρια ξένα, άνοιξέ την πάλι την καρδούλα σου σε'μένα.

Posted on: 07/28/2014 6:50
+2

Κι έγιναν τα μάτια μου ουρανός, κι έγινε η καρδιά μου μαύρο σύννεφο, κι έγινε η θλίψη κεραυνός και στα δύο το μυαλό μου σκίστηκε. Κι όλα μου τα δάκρυα για'σένα μια βροχή, κι η βροχή ένα ποτάμι που ξεχείλισε και μας παρέσυρε μαζί. Θάνατος είναι η αγάπη όταν μας ενώνει, θάνατος είναι η αγάπη όταν τελειώνει, θάνατος ήταν η αγάπη σου για μένα, ένας θάνατος θα 'ναι κι η αγάπη μου για'σένα, ένας θάνατος κι ένα ποτάμι από δάκρυ για δυο. Μοιάζει με εικόνα μαγική, με φωτογραφία τρισδιάστατη. Η μορφή σου τόσο κοντινή κι ύστερα να είναι τόσο απόμακρη. Και η αγωνία μου μετέωρη κι αυτή σα να βλέπω από το τέλος την παράσταση που σκηνοθετήσαμε μαζί.

Posted on: 07/27/2014 1:42
+2

Μαύρα γυαλιά φοράω,στέκομαι σε κοιτάω, πάει ένας χρόνος πια και κάτι. Μαύρα γυαλιά φοράω, τι κάνεις σε ρωτάω, άραγε σου θυμίζω κάτι απ'τα παλιά. Μαύρα γυαλιά φοράω, μέσα στη νύχτα το παίζω φευγάτη, μου λες να τα βγάλω μα εγώ από γινάτι θα τα φοράω,μ' αυτά θα πεθάνω, δεν θα σ' αφήσω να τα δεις ποτέ ξανά τα δυο μου μάτια τα πρησμένα απ' το κλάμα πίσω απ' τα μαύρα μου γυαλιά. Μαύρα γυαλιά φοράω, μέσα στη νύχτα το παίζω φευγάτη, μου λες 'Μη χαθούμε',μου κλείνεις το μάτι. Κι εγώ μένω μόνη,στου δρόμου τη μέση, να σε κοιτώ να ξεμακραίνεις με άλλη αγκαλιά, με τα δυο μάτια μου πρησμένα από το κλάμα πίσω απ' τα μαύρα μου γυαλιά. Μαύρα γυαλιά φοράω,στα μάτια σε κοιτάω. Θεέ μου, δεν άλλαξες καθόλου. Μαύρα γυαλιά φοράω και σου χαμογελάω, άραγε σου'λειψα καθόλου,μια φορά.

Posted on: 07/27/2014 1:39
+4

Και η αντιστροφη μετρηση εχει αρχισει ..... Αντε καλα να περασετε σημερα στην Μυκονο ....που θα γινει χαμοοοοοοςςςς...Αρε Αννα μονο εσυ μου γεμιζεις το κενοοοοοο...!!!!

Posted on: 07/26/2014 12:35
+4

Και μοιάζει η ημέρα σαν να'χει ενωθεί με τη νύχτα. Και μοιάζει ο θάνατος σαν να'ναι η ζωή για μένα. Και της καρδιάς μου οι χτύποι φαίνονται στην οθόνη σαν μια ευθεία γραμμή συνεχόμενη. Και μοιάζει ο χρόνος που δίχως να θέλεις σταμάτησες διπλά να'χει τρέξει στο πρόσωπό μου και μ'έχει αλλάξει. Και νιώθω το φόβο στο στήθος μου μέσα πικρό σαν απομεινάρι απο καφέ σε φλιτζάνι. και βλέπω το φως στου μυαλού στο δωμάτιο οσο πάει καθε μέρα λίγο λίγο να σβήνει. Και μες στον καθρέφτη το πρόσωπό μου αλλάζει και γίνεται ένα πρόσωπο άλλο, που δεν το γνωριζω. Και με τρομάζει. Παραλύω, νιώθω τον κόσμο κάτω απ' τα πόδια μου να χάνεται σαν να πηγαινω πρώτη μέρα στο σχολείο. Αύγουστος και στην καρδιά μου το θερμόμετρο να δείχνει μείον δύο. Παραλύω, τα φρένα τρίζουνε η κόρνα ουρλιάζει, διπλα μου περνάει ξυστά το λεωφορείο. Κι εγώ στην σκέψη πως θα πρέπει κι άλλο χώρια σου να ζήσω, παραλύω. Και βλέπω τη ζωή μου σαν ένα τοίχο γιγάντιο να υψώνεται στο τέρμα του δρόμου. Κι οι φωνές των παιδιών στην αυλή του σχολείου σαν πένθιμο στα αυτιά μου ηχούν εμβατήριο. Κι ο δρομος που κάποτε με έβγαζε στου σπιτιού σου απ'έξω την πόρτα τώρα πια δεν υπάρχει.

Posted on: 07/26/2014 7:44
+3

-- anna vissi sou dosa na pieis

Posted on: 07/25/2014 23:36
+5

Up Συνδεση   Εγγραφη Up

Fatal error: Call to a member function sql_query() on a non-object in /var/www/vhosts/fannatics.gr/fannatics.gr/v3/includes/footer.php on line 3