fannatics.gr - Anna Vissi Official Fan Club

Anna Vissi Official Fan Club

Στο περιεχόμενο

Αλλαγή γραμματοσειράς

Latest Buzz

-- Manolis Famellos, Natassa Bofiliou - Ena Fili Apo Diosmo

Posted on: 07/20/2014 21:59
+3

Νόμιζα πως θα πεθάνω μωρό μου Όταν μου 'πες πως θα φύγεις κάποιο πρωί Μου 'χε φύγει η ψυχή Όλα μου φαινόντουσαν μαύρα μωρό μου Έλεγα πως δεν θα την βγάλω καθαρή Πως τελειώνει η ζωή Μα η ζωή συνεχίζεται Πάντα κάτι θα βρίσκεται Να μας κρατά ζωντανούς Όλους εμάς τους τρελούς Που αγαπάμε και πονάμε Η ζωή συνεχίζεται Η ζωή συνεχίζεται Δεν μπορούσα να το πιστέψω μωρό μου Ήτανε για μένανε τόσο ξαφνικό Ήτανε τραγικό Έχασα τον έλεγχό μου μωρό μου Όταν μου 'πες πως χωρίζουμε εσύ κι εγώ Πήγα να σκοτωθώ.

Posted on: 07/20/2014 4:23
+3

Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει κι έχω πάθει τέτοια πλάκα και είμαι τρελαμένη αυτό που νιώθω δεν μπορώ να κοντρολάρω μου 'χει φύγει το τιμόνι και θα τουμπάρω μου 'χεις κάνει μάγια το καταλαβαίνω και στην κόλαση μαζί σου ανεβοκατεβαίνω σου λέω παράτησα, για να 'ρθω, τις δουλειές μου αγαπούλα μου, καρδούλα μου, μωρό μου πες μου πες μου πες μου. Τι μου κάνεις, τι μου κάνεις, πες μου, πες μου τι μου κάνεις, τι μου κάνεις, πες μου, πες μου τι μου κάνεις, τι μου κάνεις, τι μου κάνεις, τι μου κάνεις, πες μου, πες μου τι μου κάνεις, τι μου κάνεις, τι μου κάνεις, τι μου κάνεις, πες μου, πες μου. Κάθε μέρα στο τηλέφωνο στημένη να χτυπήσει περιμένω αναστατωμένη μέσα στην νύχτα ξαφνικά αυτό χτυπάει κάποιος άλλος παίρνει λάθος και μου την σπάει δεν κοιμάμαι ,το πρωί παραπατάω σε ρωτάω ,στο γραφείο μου πως θα πάω? τρέμω ολόκληρη και χύνεται ο καφές μου αγαπούλα μου, καρδούλα μου, μωρό μου πες μου πες μου πες μου. Τι μου κάνεις, τι μου κάνεις, πες μου, πες μου τι μου κάνεις, τι μου κάνεις, πες μου, πες μου τι μου κάνεις, τι μου κάνεις, τι μου κάνεις, τι μου κάνεις, πες μου, πες μου τι μου κάνεις, τι μου κάνεις, τι μου κάνεις, τι μου κάνεις, πες μου, πες μου.

Posted on: 07/20/2014 4:20
+4

Στις εφημερίδες, στις κοσμικές τις στήλες να μη με ψάξεις στις εφημερίδες στις τελευταίες σελίδες να μη κοιτάξεις αν θέλεις κάπου να με βρεις Στις εφημερίδες στις πρώτες τις σελίδες με κεφαλαία που διαβάζεις στις εφημερίδες στις πρώτες τις σελίδες στα εγκλήματα αγάπης, αν κοιτάξεις θα με βρεις εκεί Στα λεωφορεία, στους δρόμους και στη φασαρία μη με γυρέψεις σε συκοφαντίες, σε λόγια και σε ιστορίες να μη πιστέψεις αν θέλεις κάπου να με βρεις.

Posted on: 07/20/2014 4:18
+3

Με μας τους δυο κάτι τρέχει κι είμαστε κολλητοί η ένωση μας έχει αντίδραση θετική Όσο κι αν προσπαθήσει κανείς μας δε μπορεί με άλλον να κολλήσει έχει αποδειχτεί Αν σβήσει ο έρωτας αυτός, το λόγο μου σου δίνω θα σταματήσει κι ο ουρανός να βρέχει στο Λονδίνο να βρέχει στο Λονδίνο... Είμαστε γεννημένοι για σένα εγώ, για μένα εσύ σαν του ρολογιού τους δείχτες κάθε λεπτό να είμαστε μαζί Αυτή η αγάπη είναι η πιο γλυκιά φυλακή το δεσμοφύλακά μου έχω ισόβια ερωτευτεί Αν σβήσει ο έρωτας αυτός, το λόγο μου σου δίνω θα σταματήσει κι ο ουρανός να βρέχει στο Λονδίνο να βρέχει στο Λονδίνο... Θα πάψει η βροχή Θα πάψει η βροχή Θα πάψει η βροχή να πέφτει στο Λονδίνο.

Posted on: 07/20/2014 4:17
+3

Δεν είναι καιρός για κινήσεις βιαστικές μην αφήνεις να σε πιάνει πανικός, μια φάση περνάς μ' αμφιβολίες παροδικές δεν είν' ανάγκη να 'σαι τόσο λογικός, τόσο σκληρός. Δως μου μόνο μια νύχτα, μόνο μια νύχτα δως μου μόνο μια νύχτα, σε παρακαλώ, δως μου μόνο μια νύχτα, μόνο μια νύχτα, δως μου μόνο μια νύχτα, ακόμα μια νύχτα, σε παρακαλώ. Δεν είναι αργά, τίποτα δεν έχει χαθεί σκέψου το μονάχα λίγο πιο απλά, το ξέρω καλά πόσο έχεις κουραστεί μα δεν έχει σβύσει ακόμα η φωτιά, απ' την καρδιά. Δως μου μόνο μια νύχτα, μόνο μια νύχτα δως μου μόνο μια νύχτα, σε παρακαλώ, δως μου μόνο μια νύχτα, μόνο μια νύχτα, δως μου μόνο μια νύχτα, ακόμα μια νύχτα, σε παρακαλώ.

Posted on: 07/20/2014 4:15
+2

Μη με καταπιέζεις άλλο βαρέθηκα να σου το εξηγώ εγώ συνήθειες δεν αλλάζω πόσες φορές ακόμα πρέπει να σ' το πω. Πως τα κορίτσια είναι άτακτα, ποτέ δεν κάθονται φρόνιμα τα κορίτσια είναι άτακτα, και πειράζουν τ' αγόρια διαρκώς. Πρέπει ν' αλλάξεις θεωρία σταμάτα να 'σαι οπισθοδρομικός τι με κοιτάζεις μ' απορία αφού τα πράγματα έτσι έχουν δυστυχώς. Τα κορίτσια είναι άτακτα, ποτέ δεν κάθονται φρόνιμα τα κορίτσια είναι άτακτα, και πειράζουν τ' αγόρια διαρκώς. Τα κορίτσια είναι άτακτα.

Posted on: 07/20/2014 4:14
+2

Πρώτον, δε με ζηλεύεις, δεύτερον, πάντα με πιστεύεις, τρίτον, δε μου μιλάς, τέταρτον, σπανίως μου γελάς, και πέμπτον, για να τελειώνουμε, ποτέ μας δε μαλώνουμε. Πόσες αποδείξεις θες; για να δεις πως δε με θες, Πόσες αποδείξεις θες, για να δεις πως δε με θες; πόσες αποδείξεις πες μου θες; πόσες; Πρώτον, δε μ' αγκαλιάζεις, δεύτερον, πια δε με πειράζεις, τρίτον, δε συζητάς, τέταρτον, με φίλους ξενυχτάς, και πέμπτον, ας μην κρυβόμαστε, χώρια γιατί κοιμόμαστε. Πόσες αποδείξεις θες; για να δεις πως δε με θες, Πόσες αποδείξεις θες, για να δεις πως δε με θες; πόσες αποδείξεις πες μου θες; πόσες? Πόσες αποδείξεις θες; για να δεις πως δε με θες, Πόσες αποδείξεις θες, για να δεις πως δε με θες; πόσες αποδείξεις πες μου θες; πόσες? πόσες; πόσες; πόσες;

Posted on: 07/20/2014 4:13
+3

Ήσουν εσύ στα δεκαοχτώ και εγώ σχεδόν δεκάξι και σ' ένα πάρτι μια φορά κρυφά τα 'χαμε φτιάξει. Λίγο πριν μπεις στα δεκαεννιά μου είπες 'τα χαλάμε', έκλαιγα μες στο σινεμά και σ' το 'λεγα θυμάμαι: Σαν και μένα καμιά, σαν και μένα καμιά σαν και μένα καμιά δεν σ' αγαπάει, και ούτε για σένανε πονάει σαν και μένα καμιά. Όλα περνούν με τον καιρό, τίποτα δεν κρατάει, την πρώτη αγάπη όμως κανείς ποτέ δεν την ξεχνάει. Σε είδα χτες στο σινεμά σε μια ταινία τρόμου, μου 'πες πως σου 'λειψα πολύ, μα σ' το 'χα πει μωρό μου: Σαν και μένα καμιά...

Posted on: 07/20/2014 4:11
+3

Up Συνδεση   Εγγραφη Up

Fatal error: Call to a member function sql_query() on a non-object in /var/www/vhosts/fannatics.gr/fannatics.gr/v3/includes/footer.php on line 3